El concert de Carlos Sadness serà una pista de ball entre palmeres

La nit de dissabte serà punk amb Yawners
22 Març, 2019
Desfent nusos amb Xarim Aresté
29 Març, 2019
Mostrar tot

El concert de Carlos Sadness serà una pista de ball entre palmeres

Si hi ha una artista que ara mateix és protagonista d’un allau de popularitat imparable és Carlos Sadness. Els motius són evidents: una proposta musical exhuberant, barrejant pop, folk i ritmes llatins amb una facilitat innata per contruïr melodies inesborrables. A això s’hi han d’afegir unes lletres vitals i plenes d’optimisme, ideals per refugiar-te en temps complicats com els d’ara. La seva actuació serà de ben segur una pista de ball entre palmeres.

Si us heu quedat sense entrades per veure Carlos Sadness al Guitar Festival BCN, encara sou a temps de comprar els abonaments del Minipop i ballar en un concert de petit format el dia 1 de juny al Passeig de les Palmeres de Tarragona. No us despisteu! En trobareu a 12 euros a L’Espiga D’OrBatabat Botiga i online a ProductesdelaTerra.CAT