Si hi ha calçotada, hi ha Minipop!

El Minipop presentarà el cartell musical el proper dilluns 4 de març
27 Febrer, 2019
Quimi Portet, Carlos Sadness i El Petit de Cal Eril il·luminen el Minipop 2019
4 Març, 2019
Mostrar tot

Si hi ha calçotada, hi ha Minipop!

Si avui hem fet la tradicional calçotada de l’equip Minipop, vol dir que demà hi ha presentació del cartell musical.

Ja us avancem que la novena edició serà una passada! Com cada any, els membres de l’equip hem estat els primers en conèixer els noms dels artistes que actuaran al passeig de les Palmeres però aquesta vegada no hem hagut d’esperar a la calçotada.

La directora del festival i el director musical s’han inventat un concurs i hem estat tota la setmana jugant a si l’encerto l’endevino. No ha faltat la polèmica per les normes i les puntuacions, les trampes, les impugnacions al veredicte del jurat, els gifs i stickers fets a mida i fins i tot les peticions de dimissió. El whatsapp ha tret fum!

Seguirem gaudint del camí fins que arribi el Minipop 🙂