El Minipop presentarà el cartell musical el proper dilluns 4 de març

Un rodatge psicodèlic
23 Febrer, 2019
Si hi ha calçotada, hi ha Minipop!
2 Març, 2019
Mostrar tot

El Minipop presentarà el cartell musical el proper dilluns 4 de març

La Vinateria Clot Martell de Tarragona acollirà l’acte, que consistirà en una foto de família i un vermut amb Estrella Damm

Les persones assistents podran escoltar les cançons que sonaran al festival i participar en una recreació de l’espot promocional

El festival se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona

El Minipop farà públic el seu cartell musical el proper dilluns 4 de març a la Vinateria Clot Martell. La presentació, oberta a tothom, començarà a les 11 hores amb la tradicional foto de família amb l’equip del festival, els patrocinadors i els col·laboradors.

Posteriorment, a les 12 hores, les persones assistents podran celebrar la nova edició brindant amb Estrella Damm i ballant en una recreació de l’espot promocional mentre sonen les cançons dels grups del Minipop 2019.

La festa comptarà amb la participació de la directora del festival, Núria Serrano; el director musical, Lluís Gavaldà, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Inmaculada Rodríguez, i els principals patrocinadors del festival.

Entrades a la venda

Les primeres 600 entrades del festival es van posar a la venda a un preu reduït de 8 euros a finals de gener i en una setmana es van acabar. Ara es poden comprar a 12 euros online i a diferents punts de venda de venda de Tarragona i Reus fins que s’acabin els talonaris repartits. El tercer tram es vendrà a 15 euros.

El bon ritme en la venda de les entrades abans d’anunciar el cartell musical demostra que el festival està consolidat i té un públic fidel que confia en el seu criteri. La previsió, com l’any passat, és esgotar els abonaments abans d’obrir portes, com en la passada edició. Per això, l’organització recomana a les persones que hi vulguin anar que no deixin la compra per última hora.