Qui vol presentar el concurs musical del Minipop?
18 Febrer, 2019
El Minipop presentarà el cartell musical el proper dilluns 4 de març
27 Febrer, 2019
Mostrar tot

Un rodatge psicodèlic

Ja estem rodant el vídeo que dilluns, 4 de març, anunciarà el cartell musical del Minipop. S. Morris Produccions ens esperava aquest matí amb un plató inspirat en l’obra de l’artista Yayoi Kusama. Psicodèlia, repetició, llum i colors sobre l’equip Minipop en moviment. Hem ballat i hem rigut dins d’una galeria d’art pop i punts infinits i ens ho hem passat súper bé.

Però el que més il·lusió ens fa és que ja tenim el cartell tancat i que s’acosta la data de fer-lo públic. En un tres i no res muntem l’espot i el pengem a les xarxes! Estigueu atents a les vostres pantalles que 9 dies passen volant!

I no us oblideu de comprar les entrades. Les primeres 600 a preu especial es van esgotar en una setmana. Ara les podeu aconseguir per 12 euros. Compreu-les abans que s’acabin els talonaris i canviïn de preu. Les trobareu a Batabat Botiga, El LloroL’Espiga D’OrShiva Music, to2bebe i ProductesdelaTerra.CAT. Espavileu o us tornareu a quedar a fora!

Recordeu que el Minipop no és el Maxipop i que l’any passat vam omplir. El passeig de les Palmeres és petit i limitem l’aforament per sota els límits legals. Si voleu venir, feu-vos un favor i no us adormiu. Que la Carme diu que no vol veure més llàgrimes a taquilla.

Al Minipop hi cap tothom. Tothom que hagi comprat les entrades abans que pengem el cartell de complet 🙂

Us ho hem dit del dret i del revés, us hem avisat per activa i per passiva. Queda clar? O us ho tornem a explicar?