Qui vol presentar el concurs musical del Minipop?

El Minipop busca artistes pel seu espai de tallers creatius
4 Febrer, 2019
Un rodatge psicodèlic
23 Febrer, 2019
Mostrar tot

Qui vol presentar el concurs musical del Minipop?

Foto: Jaime Rojas

T’agrada la música? T’atreviries a presentar el miniquiz del Minipop 2019? T’estem buscant!

La Helle Kettner vol un nen o nena que l’ajudi a fer les preguntes d’aquest divertit concurs musical el divendres 31 de maig. Si et fa il·lusió acompanyar-la, envia’ns un petit vídeo amb dues o tres preguntes ben xules  a info@minipop.cat abans del 15 d’abril i creua els dits!

Qui compartirà micro amb aquesta polifacètica periodista per posar a prova els coneixements musicals de petits i grans? Qui repartirà regals entre les taules mentre desapareixen els últims fideus i el sushi del sopar japonès del Sapporo?