El Minipop es queda al Passeig de les Palmeres de Tarragona

El Minipop i el REC es tornen a unir per oferir la secció de cinema familiar MiniREC
26 Novembre, 2018
Els primers 600 abonaments ja han volat!
23 Gener, 2019
Mostrar tot

El Minipop es queda al Passeig de les Palmeres de Tarragona

La novena edició del festival de música i cultura per a tots els públics se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny

Els primers abonaments ja són a la venda al preu súper reduït de 8 euros

Properament es presentarà oficialment la imatge d’enguany, que està inspirada en l’obra d’una artista contemporània

El Minipop es queda al Passeig de les Palmeres de Tarragona i se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny. Finalment ha imperat la voluntat de Rusc Produccions, de l’equip del festival i d’un públic que l’any passat es va expressar omplint la palmera dels desitjos amb missatges a favor de mantenir la ubicació de sempre.

L’organització s’ha mostrat molt feliç i satisfeta amb notícia, ja que el Passeig de les Palmeres, on va va néixer el Minipop el 2011, és l’emplaçament que millor encaixa amb la seva aposta per conservar l’essència i continuar essent un festival de petit format, acollidor, sense aglomeracions, diferent, fet de manera artesanal i cuidant tots els detalls.

Coincidint amb la confirmació de la ubicació, s’han posat a la venda els primers abonaments, que es ja es poden adquirir a www.productesdelaterra.cat per només 8 euros. Que no se us escapin! Posteriorment, també les podreu trobar a diferents punts de Tarragona, Reus, Cambrils i Valls per 12 euros i a taquilla en costaran 15. Com és habitual, els menors de 3 anys podran accedir gratuïtament al festival.

Cal recordar que l’aforament del Minipop és molt limitat i que l’any passat van quedar fora moltes persones no havien comprat l’abonament amb antelació. Per primera vegada, les entrades anticipades es van esgotar 15 dies abans del festival i els 200 abonaments reservats per taquilla van volar en poc més de mitja hora.

I mentre ja volen els primers abonaments del Minipop 2019, l’equip segueix treballant per tornar a oferir una experiència cultural única que cada any porta noves sorpreses.

Foto: Rosa Rovira

Una de les novetats que s’ha avançat de la novena edició del Minipop és que la imatge i la instal·lació estaran dedicades a l’obra d’una artista contemporània. Amb aquest rerefons, el festival convidarà al públic a descobrir el seu univers, endinsar-se en l’art i fins i tot a reinterpretar-lo. Els detalls de la nova imatge, dissenyada per Eva Jolis, es donaran a conèixer el mes de febrer, quan es presentarà oficialment i s’obrirà la convocatòria dels tallers creatius. El cartell musical es farà públic durant a principis de març.

El Minipop és un festival que no segmenta l’oci per edats i que permet que petits i grans gaudeixin junts de la música i la cultura contemporània. Des que es va crear fa vuit anys, el festival ha crescut en dies i activitats i s’ha convertit en una referència. Justament, la setmana passada, el Minipop va renovar el segell de qualitat europeu EFFE, que reconeix els millors festivals d’Europa.