Tecletes organitza el concert familiar de la Festa Major de Santa Tecla de Tarragona

Seguim volant amb les papallones del Minipop
6 Juny, 2018
El Minipop i el REC es tornen a unir per oferir la secció de cinema familiar MiniREC
26 Novembre, 2018
Mostrar tot

Tecletes organitza el concert familiar de la Festa Major de Santa Tecla de Tarragona

L’associació de mares convertirà la plaça Verdaguer en un gran envelat a l’aire lliure per celebrar el seu desè aniversari el proper 14 de setembre

Lu Rois, Lali BeGood i Mareta Bufona formen un cartell de luxe que farà ballar petits i grans

Arnau Vallvé i Martí Maymó dels Manel actuaran com a djs sota el nom de VēMō i oferiran un repàs del pop a l’electrònica i de l’indie al mainstream

Coincidint amb el seu desè aniversari, Tecletes organitza enguany el concert familiar de la Festa Major de Santa Tecla de Tarragona. Recuperant l’esperit dels primers concerts, el proper 14 de setembre a partir de les 17:30 hores, l’associació de mares de Tarragona convertirà la plaça Verdaguer en un gran envelat a l’aire lliure. Es tracta d’un concert amb artistes destacats per ajuntar grans i petits davant l’escenari, seguint la línia de programació del festival Minipop.

El Fes-Tecletes 10è aniversari arriba amb un cartell de luxe format per Lu Rois, Lali BeGood i Mareta Bufona i s’allargarà amb una sessió de dj de VēMō. També hi haurà tallers bestials a partir de les 17,30h, pàrking de cotxets, disfresses, la Tecletes Playtruck i una sorpresa molt especial. Serà una tarda-vespre plena de concerts i bona música feta i pensada per a famílies, cangurs, tietes, àvies i adolescents. Preparats per un dia de Minipop?

La festa d’aniversari compta amb la col·laboració de la Fundació Port Aventura, i els beneficis de la gestió de la barra aniran destinats a la l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta. El cartell està dissenyat per l’il·lustrador Armand.

EL CARTELL

18h Concert LU ROIS: la cantautora de Sabadell ens presenta el seu últim disc “Clarobscur”. Acompanyada de piano i violoncel i amb una veu delicada, la seva és una proposta d’atmosferes intimistes i fràgils. Tot un descobriment que segur que us roba el cor.

19.15h Concert LALI BeGood: kindie rock per al nen que portes de la mà i el que portes dins. El seu love’n’roll és una proposta no infantilitzada, fresca i personal en la manera de crear música i parlar amb pares i nens. Lletres intel·ligents i històries quotidianes plenes de ritme i bones vibracions.

20.30h Concert MARETA BUFONA, el grup del que tothom parla: els de Vilanova tornen a Tarragona després del seu brillant concert al Minipop d’enguany. Melodies lluminoses que recorden als Teenage Fanclub amb distorsions a lo Dinosaur Jr. Preparats per saltar i ballar?

22h Sessió dj VēMō: I per acabar la festa, arriben L’Arnau Vallvé i en Martí Maymó, dels Manel. Amb una àmplia trajectòria com a músics dins el circuit de casa nostra, ara es presenten com a Djs sota el nom de VēMō i ens proposen un repàs del pop a l’electrònica, de l’indie al mainstream, de l’actualitat al “hit” atemporal.