El Minipop més esperat ja ha arribat al passeig de les Palmeres

Una illa de descobriments pels més petits
30 Maig, 2018
Que aixequi la mà qui hagi vingut a tots els Minipops
1 Juny, 2018
Mostrar tot

El Minipop més esperat ja ha arribat al passeig de les Palmeres

L’equip està treballant en la instal·lació que de l’1 al 3 de juny acollirà aquest festival de música i cultura pensat per a tots els públics

Per primera vegada s’han esgotat les entrades anticipades i només en queden 200 reservades per taquilla, que es posaran a la venda divendres

Foto: Rosa Rovira

Que comenci, que comenci!! El Minipop més esperat ja ha arribat al passeig de les Palmeres de Tarragona. L’equip del festival ja està muntant la instal·lació que acollirà tres dies de concerts, tallers creatius, teatre, cinema i circ amb vistes al mar. Com sempre, l’organització ha treballat de manera artesanal, amb tot el cor i cuidant fins l’últim detall perquè el públic visqui estones de felicitat compartida i s’emporti una experiència inoblidable.

Foto: Rosa Rovira

El vuitè Minipop ha generat una gran expectació i per primera vegada s’han esgotat les entrades anticipades 15 dies abans del festival. Només queden els 200 abonaments reservats per taquilla, que es posaran a la venda demà divendres a partir de les 10 del matí al mateix passeig de les Palmeres.

El Minipop celebra enguany una edició molt especial que es planteja com un homenatge a l’espai que l’ha acollit durant tots aquests anys. Les samarretes del Minipop 2018 estan dedicades a aquestes palmeres que tant l’han acompanyat i dins del recinte del festival hi haurà una palmera dels desitjos.

Foto: Rosa Rovira

Enguany el festival s’ha avançat i ja s’ha deixat veure fora del passeig de les Palmeres. A banda de les presentacions habituals, a Tarragona i Valls, el dia 16 de maig es va inaugurar l’exposició «31 mini instants» a la plaça Verdaguer, que recollia les fotografies dels nens i nenes que l’any passat van participar al taller de fotografia de la passada edició. A més, el dissabte 1 de juny al migdia la Silent Disco també sortirà del festival i s’instal·larà per unes hores al mercat central de Tarragona.

Foto: Rosa Rovira

Una altra manera d’obrir-se a la ciutat ha estat la creació de l’obra col·lectiva que decorarà el Minipop més bonic de la història. Fa setmanes que el festival va demanar als seus seguidors a les xarxes que fessin papallones d’origami i fins i tot va penjar un tutorial a youtube i va organitzar una trobada. El resultat es veurà quan obri les portes el festival amb les papallones escampades per tot el passeig.

El recinte del Minipop obrirà divendres de 17:30 a 23:30 hores, dissabte de 17:30 a 2h i diumenge d’11 a 15 hores. El divendres a la zona de concerts hi haurà Renaldo & Clara, Joan Miquel Oliver i Da Souza i com sempre acabarà amb el sopar japonès i la Nit de Cinema Oriental.

Dissabte pujaran a l’escenari TMN, Intana, Mareta Bufona, Ferran Palau, Mishima i La Iaia; a l’espai cinema l’il·lustrador Juanjo Sáez presentarà la mini sèrie «Heavies Tendres» i es projectaran tots els capítols seguits, i Superpanda’s dj allargaran la nit amb una selecció de cançons memorable.

El diumenge enguany també hi haurà la música en directe de Joan Masdéu, que s’afegirà al tradicional esmorzar de l’Espiga d’Or, l’espectacle de teatre de Mireia Miracle i la sessió de Trau dj’s.

A més, l’oferta de tallers creatius serà més completa que mai, la Silent Disco anirà a càrrec dels dj’s de la Sala Zero, dissabte i diumenge l’Espai Nadó de Tecletes serà una illa de sensacions per les famílies amb nens i nenes de 0 a 3 anys, i la Fira Minicrafts tornarà a omplir de bon gust la Rambla Nova. El programa complet es pot descarregar clicant aquest enllaç i el dossier de premsa aquest altre.