Compartir el cartell del Minipop a les xarxes té premi!
24 Maig, 2018
Una illa de descobriments pels més petits
30 Maig, 2018
Mostrar tot

Una setmana i fem un Minipop!

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

Falta exactament una setmana perquè comenci el Minipop. Un bon moment per fer un repàs molt resumit del programa del Minipop!

El divendres 1 de juny al passeig de les Palmeres tindrem molta música en directe amb Renaldo & ClaraJoan Miquel Oliver i DA SOUZA; Silent disco amb els dj’s de la Sala Zero; tallers de CaixaForumMonapartClinica Dental Montse TimonedaBall Diables de TarragonaKanaya CircPipiripip StudioLola BistroHarmonicusAlba Domingo Il·lustracióMeritxell Cucurella-JorbaJaime Andrés Rojas Mickan i Gemma Ventura Farré, sopar oriental amb Sapporo Tarragona; miniquiz amb Helle Kettner Høeberg; nit de cinema amb Dawnoi Martí SangketQuim CrusellasFestival Nits de cinema oriental de Vic.

El dissabte, el segon dia de Minipop, hi haurà concerts de TMNIntanaMareta BufonaFerran PalauMishimala iaia i SuperPandas; Espai Nadó de Tecletes Mares de Tarragona; tallers de Petits EnginyersTalleret CraftRose Pomeroy i Barbara GutierrezJaime Andrés Rojas MickanYamaha Music School TarragonaLola BistroLa silvestrinaBandera NegraLe Loup TGNLu2 Experts en jocs de taulaCaixaForumMonapartLa Martina Kids&Us SchoolSuperPandas i Clinica Dental Montse Timoneda, silent disco al mercat central i al Minipop amb els dj’s de la Sala Zero i cinema amb Heavies Tendres de Juanjo Sáez.

I el diumenge tindrem esmorzar amb L’Espiga D’Or; espectacle de clown de Mireia Miracle; actuació de Joan Masdéu; Espai Nadó de Tecletes Mares de Tarragona; la meitat de TRAU en versió dj’s, i tallers de Yamaha Music School TarragonaLa Martina Kids&Us SchoolClinica Dental Montse TimonedaCaixaForumMonapartLa silvestrina i Lu2 Experts en jocs de taula.

Si voleu saber-ho tot, us podeu descarregar el programa complet clicant aquí. Són 24 pàgines amb tots els detalls. Bona lectura pel cap de setmana 🙂