Compartir el cartell del Minipop a les xarxes té premi!

Joan Miquel Oliver descobreix el planeta Minipop
21 Maig, 2018
Una setmana i fem un Minipop!
25 Maig, 2018
Mostrar tot

Compartir el cartell del Minipop a les xarxes té premi!

Tenim dos sortejos en marxa a les xarxes socials. Compartir el cartell del festival té premi! El 31 de maig farem rodar el bombo!

FACEBOOK I TWITTER

Si compartiu i comenteu aquest cartell del Minipop 2018 a Facebook, entrareu al sorteig d’unes ulleres de disseny de l’Òptica Fullana de Tarragona. Una òptica compromesa amb els vostres ulls que us ofereix una àmplia varietat de serveis i productes amb marques exclusives com l’Eloise.

Si feu like i RT a aquesta piulada a Twitter, entrareu al sorteig d’unes altres ulleres de disseny de l’Òptica Fullana de Tarragona. Us agradaria estrenar-les pel Minipop? Farà un sol radiant!

INSTAGRAM

Si seguiu el perfil del Minipop a Instragram, compartiu i comenteu aquesta publicació mencionant a @minipoptgn, @monaparttgn i una persona que t’agradaria trobar al festival, tindreu números per entrar al sorteig del mític tamboret elefant de disseny infantil creat pels arquitectes Ray i Charles Eames, que ens ha regalat Monapart Tarragona. Una immobiliària especialitzada en habitatges bonics que ens acompanyarà durant el festival.