Un homenatge al passeig de les Palmeres
19 Maig, 2018
Joan Miquel Oliver descobreix el planeta Minipop
21 Maig, 2018
Mostrar tot

Fem una trobada de papallones?

Les papallones d’origami són un dels elements principals de la decoració de la vuitena edició del Minipop i amb la vostra ajuda aquesta obra col·lectiva està quedant de luxe. Però en necessitem moooooltes!

Per això us convoquem el dia 24 de maig a les 18 hores a la plaça Verdaguer. Farem taller conjunt entre membres de l’equip i seguidors del festival i passarem una bona estona. La Montse, la nostra youtuber, us explicarà en directe tots els passos per fer les papallones. Us animeu a participar en aquest esprint final?

Ahir vam tenir un disgust. El vandalisme ens va obligar a desmuntar anticipadament l’exposició dels minireporters del Minipop que s’havia de quedar a la plaça Verdaguer fins el 4 de juny. Ha resistit 3 dies dels 18 que havia de durar. Érem conscients que una exposició a l’aire lliure requeriria un manteniment i per això la desmuntaven a la nit i la tornàvem a muntar al matí arreglant els petits desperfectes. Fins i tot vam preveure una certa interacció amb el públic amb un laberint per jugar. Però no esperàvem aquesta destrossa. Ens va saber greu pels autors de l’exposició, per totes les persones que hi havien col·laborat, per aquells que l’havien respectat o tenien pensat venir i per la ciutat en general.

Però avui ens despertem optimistes i volem omplir la ciutat de papallones. El projecte ha estat bonic encara que hagi durat poc i ja estem treballant per traslladar-lo al recinte del Minipop perquè el pugueu gaudir durant els tres dies de festival. Moltes gràcies per les mostres de suport. El Minipop serà més bonic que mai!