Un homenatge al passeig de les Palmeres

L’efecte papallona de la solidaritat
18 maig, 2018
Fem una trobada de papallones?
20 maig, 2018
Mostrar tot

Un homenatge al passeig de les Palmeres

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

El vuitè Minipop es planteja com un homenatge al passeig de les Palmeres perquè la ubicació del festival no està garantida pels propers anys i s’estan estudiant altres possibilitats.

Per aquest motiu, hem editat samarretes especials dedicades a aquestes palmeres que tant ens han acompanyat i dins del recinte del festival hi haurà un arbre dels desitjos on el públic podrà proposar emplaçaments alternatius per aquesta nova etapa que s’obre plena de reptes i oportunitats.

El comiat del Minipop serà una gran festa amb el cartell més potent de la seva història i convertit en una referència. El festival arriba a la seva vuitena edició més que consolidat i amb les entrades anticipades a 6 i 10 euros esgotades. A poc més de dues setmanes de començar el festival, ja només queden els 200 abonaments reservats per vendre a taquilla a 15 euros. Per facilitar l’accés, enguany s’ha ampliat l’horari de la taquilla, que obrirà el divendres 1 de juny a partir de les 10 hores per qui vulgui comprar l’abonament o anar a canviar l’entrada anticipada per la polsera.