Un homenatge al passeig de les Palmeres

Els dj’s de la Sala Zero punxaran a la Silent Disco del Minipop
16 maig, 2018
Mirades del Minipop
17 maig, 2018
Mostrar tot

Un homenatge al passeig de les Palmeres

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

El vuitè Minipop es planteja com un homenatge al passeig de les Palmeres perquè la ubicació del festival no està garantida pels propers anys i s’estan estudiant altres possibilitats.

Per aquest motiu, hem editat samarretes especials dedicades a aquestes palmeres que tant ens han acompanyat i dins del recinte del festival hi haurà un arbre dels desitjos on el públic podrà proposar emplaçaments alternatius per aquesta nova etapa que s’obre plena de reptes i oportunitats.

El comiat del Minipop serà una gran festa amb el cartell més potent de la seva història i convertit en una referència. El festival arriba a la seva vuitena edició més que consolidat i amb les entrades anticipades a 6 i 10 euros esgotades. A poc més de dues setmanes de començar el festival, ja només queden els 200 abonaments reservats per vendre a taquilla a 15 euros. Per facilitar l’accés, enguany s’ha ampliat l’horari de la taquilla, que obrirà el divendres 1 de juny a partir de les 10 hores per qui vulgui comprar l’abonament o anar a canviar l’entrada anticipada per la polsera.