La plaça Verdaguer es converteix en l’avantsala del Minipop

Mishima farà història al Minipop
15 maig, 2018
Mirades del Minipop
17 maig, 2018
Mostrar tot

La plaça Verdaguer es converteix en l’avantsala del Minipop

Una instal·lació a l’aire lliure anuncia l’arribada del festival d’una manera divertida i original

Avui s’han fet públiques algunes novetats de la programació com la incorporació del grup tarragoní TNM i la col·laboració de la Sala Zero

El Minipop ha instal·lat la seva avantsala a la plaça Verdaguer de Tarragona per anunciar la imminent arribada del festival i començar a ambientar la ciutat. La instal·lació a l’aire lliure ideada per l’estudi d’arquitectura Pere Socias inclou l’exposició de fotografies del taller de minireporters «31 mini instants», un missatge amagat que només podran llegir els ocells i els veïns de la plaça i altres sorpreses per descobrir.

Foto: Rosa Rovira

El muntatge consisteix en una estructura de marcs de fusta que s’uneixen entre si per conformar alhora un espai expositiu i un espai jugable. Hi ha marcs que es poden travessar com un túnel ple de fils de colors i d’altres que mostren les imatges dels petits fotògrafs en un catàleg dissenyat per l’artista Eva Jolis.

Foto: Rosa Rovira

La directora del festival, Núria Serrano, i la regidora de Turisme, Inmaculada Rodríguez, han visitat avui la instal·lació i han fet públiques les darreres novetats del vuitè Minipop, que se celebrarà de l’1 al 3 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. Com sempre, el festival compta amb la col·laboració de les regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona.

La consellera ha refermat l’aposta del Patronat Municipal de Turisme per un Festival que s’ha consolidat a la ciutat amb èxit i ha destacat la bona tasca de l’equip organitzador. En aquest sentit ha explicat que “el Minipop és una proposta d’oci de qualitat que ha creat una marca pròpia per a la ciutat i és un exemple de com la col·laboració privada i pública pot crear iniciatives úniques i d’èxit”.

La directora del festival, per la seva banda, ha destacat la bona acollida entre el públic i ha anunciat que pràcticament ja s’han esgotat les entrades anticipades.