Mishima farà història al Minipop

Un matí preciós a Valls
13 maig, 2018
La plaça Verdaguer es converteix en l’avantsala del Minipop
16 maig, 2018
Mostrar tot

Mishima farà història al Minipop

Foto: Leila Méndez

Foto: Leila Méndez

Parlar de Mishima és parlar del grup més important del pop català actual. La seva carrera ha estat un compendi de sensiblitat i equilibri, o com ells mateixos dirien, d’ordre i aventura. Potser serà perquè mai s’han conformat amb dreceres fàcils, pel seu nivell d’autoexigència o per aconseguir agermanar gèneres tan dispars com la chanson francesa i el indie alternatiu.

La qüestió és que David Carabén i companyia ens han regalat tantes cançons glorioses que la seva actuació serà un moment per recordar a l’història del Minipop. Si a la cinquena edició David Carbén ens va fer sentir al paradís en format trio, a la vuitena el grup sencer ens dirà que no hi ha una sola manera d’estimar. Tot és ara i res! I nosaltres us estimem més.