Mishima farà història al Minipop

El duo tarragoní TMN s’incorpora al cartell del Minipop
14 maig, 2018
La plaça Verdaguer es converteix en l’avantsala del Minipop
16 maig, 2018
Mostrar tot

Mishima farà història al Minipop

Foto: Leila Méndez

Foto: Leila Méndez

Parlar de Mishima és parlar del grup més important del pop català actual. La seva carrera ha estat un compendi de sensiblitat i equilibri, o com ells mateixos dirien, d’ordre i aventura. Potser serà perquè mai s’han conformat amb dreceres fàcils, pel seu nivell d’autoexigència o per aconseguir agermanar gèneres tan dispars com la chanson francesa i el indie alternatiu.

La qüestió és que David Carabén i companyia ens han regalat tantes cançons glorioses que la seva actuació serà un moment per recordar a l’història del Minipop. Si a la cinquena edició David Carbén ens va fer sentir al paradís en format trio, a la vuitena el grup sencer ens dirà que no hi ha una sola manera d’estimar. Tot és ara i res! I nosaltres us estimem més.