Els dj’s de la Sala Zero punxaran a la Silent Disco del Minipop

El tutorial per fer papallones del Minipop
9 maig, 2018
Quina samarreta us agrada més?
11 maig, 2018
Mostrar tot

Els dj’s de la Sala Zero punxaran a la Silent Disco del Minipop

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

El Minipop ha fitxat els dj’s de la Sala Zero per la Silent Disco. La millor sala de música i concerts de la ciutat es traslladarà durant unes hores a l’espai més hiptònic i silenciós del festival.

A més, enguany no només es podrà ballar amb auriculars les tardes del divendres i dissabte dins del recinte del festival. El dissabte al matí, aprofitant la pausa del Minipop, la discoteca sense altaveus es desplaçarà al Mercat Central perquè tothom que vulgui pugui descobrir de què va això de la Silent Disco i aprofitar per dinar als diferents establiments de dins del mercat que ofereixen descomptes amb la polsera del festival.

Els dj’s Beat@min (INDIETRONICA), Carlos Summertime & Mike The Bike (SOUL & 60’s) i FXnoiz (HITS) ompliran de música els diferents canals simultanis per triar. Això sí, des de fora no se sentirà ni una nota.