Una cita perfecta amb els nous MINI 3 i 5 portes

Renaldo & Clara tornen al Minipop
20 abril, 2018
El Minipop se’n va de Càmpings Tarragona
27 abril, 2018
Mostrar tot

Una cita perfecta amb els nous MINI 3 i 5 portes

Avui tenim una cita amb els nous MINI 3 i 5 portes de Mini Oliva Motor. La versió més urbana de MINI torna remasteritzada per fer-te sentir una sensació de conducció única cada vegada que hi puges. Un disseny excepcional amb detalls molt cuidats et trasllada a les seves arrels i la gran aposta tecnològica t’ajuda a estar a l’última. Els MINI 3 i 5 portes són dues maneres de recórrer la ciutat i redescobrir-la en busca de noves experiències.

Primer pujarem a l’icònic MINI 3 portes, que personifica l’essència de l’alta velocitat, de l’emocionant conducció amb centre de gravetat reduït i de l’apassionant sensació de conducció go-kart feeling. Més ràpid, més dinàmic, més divertit. Intel·ligent, carismàtic i amb modals impecables. Dotat d’una personalitat urbana i amb millors prestacions de sèrie, està preparat per fer que la teva vida sigui molt més brillant.

I després viatjarem amb el MINI 5 portes. La icona original ara reinterpretada per una conducció moderna per la ciutat. Combinant l’actitud característica de MINI amb més portes, espai pel cap i per les cames. El hatchback 5 portes està transformant l’aspecte de ciutats, carreteres i aparcaments d’arreu del món. Les teves opcions de personalització són pràcticament il·limitades. A més, és espaiós, també per fora, sense sacrificar aquesta àgil conducció per la que es coneix MINI.

A Oliva Motor els encanta tot el que tingui a veure amb MINI quasi tant com a nosaltres. Per això, us conviden a anar a conèixer tota la gamma MINI: des de l’enèrgic MINI hatchback fins a l’aventurer MINI Countryman passant per l’elegant MINI Clubman.

Els podeu visitar al Polígon Industrial Les Gavarres de Tarragona (carrer Josep M Folch i Torres, 2). Segur que trobareu el MINI que millor s’adapti a la vostra manera de ser. El seu personal estarà encantat de poder-vos atendre i assessorar de manera personalitzada.  A més, a les seves instal·lacions hi trobareu tots els serveis de postvenda per la cura del vostre MINI, professionals especialitzats amb àmplia experiència i certificats per la marca.

Descobriu totes les novetats, aneu a la seva exposició i experimenteu en pròpia pell la sensació de conducció go-kart tan característica de MINI.

Vosaltres també podeu tenir una cita tan perfecta com la nostra. Què esteu esperant per conduir-lo i sentir una altra ciutat?

I el millor de tot: Els minipopers que comprin un cotxe MINI o BMW a Oliva Motor es beneficiaran d’una promoció especial vàlida fins el 30 de juny del 2018. Amb l’entrada del festival tindran cinc anys de manteniment gratis (sempre que no superin els 100.000 km)!