La Fira Minicrafts tornarà a omplir de bon gust la Rambla Nova de Tarragona
18 Abril, 2018
Renaldo & Clara tornen al Minipop
20 Abril, 2018
Mostrar tot

Més que minireporters!

Aquest any el taller de minireporters fa un pas més. Durarà dos dies perquè s’allargarà amb un taller de foto transfers. El primer dia farem de fotògrafs, voltant pel festival per capturar les millor imatges, escollirem una fotografia i iniciarem el procés de transferir-la en una peça de fusta. El segon dia polirem el transfer i l’envernissarem per tenir els millors acabats.

Foto: Jaime Rojas

L’activitat es dirigeix a nens i nenes a partir de 10 anys. Si us hi voleu apuntar, heu de reservar plaça escrivint al correu electrònic tallers@minipop.cat abans del 27 de maig. Un grup farà l’activitat divendres de 18 a 19:30 hores i dissabte de 18.30 a 19.30 hores, i l’altre grup, dissabte de 17.30 a 19 hores i diumenge de 12 a 13.30 hores.

Aquesta és la tercera edició del taller, que tornarà a anar a càrrec de Jaime Rojas, un dels fotògrafs que més ha fotografiat el festival.

I si ja posats, a més de fer la foto, escriure el text, el divendres de 18 a 20:30 hores tindrem un taller de periodisme que també és per majors de 10 anys amb inscripció prèvia.

Gemma Ventura, que ens enamora amb cada relat nou que escriu al magazine cultural Catorze Cultura, tornarà al festival Minipop per convertir-nos en periodistes musicals. Entrevistarem a Joan Miquel Oliver i aprendrem a fer la crònica del concert.

La Gemma, que ja va participar en l’Espai Literari de l’edició del 2016, és professora de primària amb especialització musical i es defineix com una mestra i aprenent de nens i nenes.