La Fira Minicrafts tornarà a omplir de bon gust la Rambla Nova de Tarragona

El Minipop oferirà 26 tallers creatius ideats i dinamitzats per artistes del territori
16 abril, 2018
Més que minireporters!
19 abril, 2018
Mostrar tot

La Fira Minicrafts tornarà a omplir de bon gust la Rambla Nova de Tarragona

Foto: Rosa Rovira

Un total de 26 artesans exposaran i vendran els productes fets a mà més originals, diferents i divertits

La sisena edició d’aquesta gran botiga de coses boniques a l’aire lliure donarà la benvinguda al Minipop els dies 1, 2 i 3 de juny

Foto: Rosa Rovira

La Fira Minicrafts tornarà a omplir de bon gust l’últim tram de la Rambla Nova de Tarragona, tocant al Balcó del Mediterrani, durant el primer cap de setmana de juny. La sisena edició d’aquest gran aparador de coses boniques a l’aire lliure estarà formada per les paradetes de 26 marques d’artesans de diferents punts del territori català. Són les propostes seleccionades pel jurat de la fira entre totes les que es van presentar a la convocatòria atenent criteris de qualitat i de sintonia amb el concepte de la iniciativa.

La Minicrafts se celebrarà el divendres 1 de juny de 18 a 22 hores, el dissabte 2 de juny de 12 a 22:30 hores i el diumenge 3 de juny de 12 a 20 hores i s’alimentarà dels assistents al festival Minipop i dels múltiples vianants que passegen per la principal artèria de la ciutat. La instal·lació, un dels signes distintius de la fira, tornarà a signar-la l’arquitecte tarragoní Pere Socias, acompanyat del seu equip d’arquitectes joves, els arquipops.

Foto: Rosa Rovira

La fira és una oportunitat perquè els compradors puguin veure en directe i tocar productes que sovint només es venen per internet i parlar amb els seus creadors. Com el Minipop, la Minicrafts ofereix productes per tots els públics posant l’accent en els més petits.

Entre l’oferta d’aquesta edició, destaca la roba feta amb teixits naturals com el cotó orgànic. Peces de vestir divertides de disseny propi amb estampats vistosos i plens de colors, i també complements com ara bosses de mà, motxilles o ronyoneres úniques i originals fabricades manera sostenibles. I encara en la secció tèxtil, per nadons hi haurà porta-nadons, canviadors portàtils, sacs-manta, pitets o joguines, i pels més grans banderoles, coixins, bosses d’esquena de totes mides o bossetes per portar el berenar.

Foto: Rosa Rovira

La joieria hi tindrà un pes important. Sis parades oferiran joies exclusives, originals de plata, alumini, acer, pedres semiprecioses o ceràmica. Petites obres d’art creades amb diferents tècniques i inspirades en la terra, la natura o l’arquitectura.

A més, hi haurà una petita secció d’il·lustració i obra gràfica on s’hi podran trobar les làmines, postals, dietaris, punts de llibre, necessers o bosses més genuïnes i especials.

Podeu veure la llista de parades i la descripció clicant aquest enllaç.