Ens ajudeu a omplir el Minipop de papallones?

Què us ha semblat això del Minipop?
5 Abril, 2018
El Minipop oferirà 26 tallers creatius ideats i dinamitzats per artistes del territori
16 Abril, 2018
Mostrar tot

Ens ajudeu a omplir el Minipop de papallones?

La primavera és temps de flors, papallones i Minipop. Ho heu notat? Nosaltres ja tenim papallones a la panxa, al cap i als peus. Les veiem i les sentim per tot arreu. Estem molt emocionats perquè falten menys de dos mesos per veure les vostres cares de felicitat al passeig de les Palmeres.

I ja no volem esperar més! Per això mentre s’acosta el festival, els dies s’allarguen i les plantes floreixen, ens hem proposat decorar la instal·lació del Minipop amb una obra creada col·lectivament. L’estudi d’arquitectura Pere Socias i el seu equip d’arquipops ja hi estan treballant de valent i diuen que fa molt de goig. Però per donar-li l’últim toc necessitem la vostra ajuda.

Volem omplir el Minipop i les xarxes socials de papallones roses, liles, verdes i grogues fetes per tots vosaltres. Heu practicat mai l’art de l’origami? És la tècnica mil·lenària japonesa de plegament del paper que ha inspirat la nova imatge del festival. Tant si ja sou uns experts com si us fa gràcia iniciar-vos en el tema, us convidem a seguir les instruccions de la dissenyadora Eva Jolis per fer volar les papallones del Minipop. A més de ser divertit, segons la filosofia oriental l’origami aporta calma, paciència i concentració. Feu-vos un regal: una pausa a l’estressant dia a dia, una mica de música i un taller per a tota la família! Només necessiteu papers de colors i una mica de concentració.

Us hi animeu? Feu-nos arribar les vostres papallones a qualsevol punt de venda d’entrades i compartiu les fotografies amb el hastag #Minipop2018

Per cert, penseu que les entrades són com les papallones. També volen! No us adormiu 🙂