El Minipop anunciarà el cartell musical el 19 de març

Gràcies per ajudar-nos a créixer!
10 març, 2018
Ja hem vist el cartell del Minipop
18 març, 2018
Mostrar tot

El Minipop anunciarà el cartell musical el 19 de març

La presentació serà oberta a tothom i anirà acompanyada d’un mini concert sorpresa d’un dels artistes que actuaran a la vuitena edició

L’escenari serà la Vinateria Clot Martell, situada al carrer Ixart de Tarragona

El festival se celebrarà de l’1 al 3 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona

El cartell musical de la vuitena edició del Minipop es farà públic el proper dilluns 19 de març a les 11:30 hores. La festa, oberta a tothom, tindrà lloc a la Vinateria Clot Martell de Tarragona (carrer Ixart, 4) comptarà amb la presència de la directora del festival, Núria Serrano; el director musical, Lluís Gavaldà, i altres membres de l’equip. També hi assistiran la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Inmaculada Rodríguez, i els principals patrocinadors del festival.

La presentació començarà amb la tradicional foto de família de l’equip amb els patrocinadors i col·laboradors. A continuació, a les 11:45 hores, hi haurà un concert sorpresa d’un dels artistes que actuaran al Minipop, i a les 12 hores un vermut amb Estrella Damm.

Els assistents seran els primers de veure el cartell i de fer un petit tast del Minipop 2018 en un espai molt especial per l’equip del festival. Mentrestant no arriba aquest moment, el festival ha reptat el seus seguidors a les xarxes a endevinar-lo. A més, per primera vegada s’han posat a la venda les entrades abans d’anunciar el cartell i centenars de persones les comprat al preu súper reduït de 6 euros. Aquest èxit de vendes demostra una vegada més que el Minipop té un públic molt fidel que confia plenament en el seu criteri.

No sabem si S. Morris Produccions acabaran d’editar l’espot o no. Però el 19 de març presentem el cartell sí o sí!

Abans tenim ganes de jugar una mica. Us atreviu a fer apostes? Qui creieu que actuarà aquest juny al passeig de les Palmeres? Aquí us deixem unes fotografies perquè trobeu la inspiració.