Gràcies per ajudar-nos a créixer!

La Fira Minicrafts busca els productes fets a mà més bonics i originals
25 febrer, 2018
El Minipop anunciarà el cartell musical el 19 de març
12 març, 2018
Mostrar tot

Gràcies per ajudar-nos a créixer!

Aquesta vegada no ens esperarem al final. Començarem pels títols de crèdit.

Volem dir GRÀCIES ben fort a tots els micromecenes i patrocinadors que cada any feu créixer el festival.

Ho volem dir ara, abans de presentar el cartell perquè són imprescindibles, des del més petit fins al més gran, des dels que que ja fa anys que ens ajudeu fins a les noves incorporacions, des dels que ja hi sou fins als que vindreu!

Voleu entrar a la xarxa Minipop? Si voleu col·laborar en aquest projecte de música i cultura contemporània per a tots els públics escriviu-nos a xarxa@minipop.cat i la Núria us explicarà com fer-ho.

Enguany ja són molts els que s’hi han apuntat. Hem atrapat a Lapety, Itinere, El Lloro,Raffa gelatti, Minimum, Laura estrada, Artcroq, Catalunya express, Gasco, Lauria, Tausalut, Amor de marca, Morris, Ser Ioga, Puericultura Vallès, Aparhotel Alexandra, Monapart Tarragona, La Martina Kids’n Us Tarragona, L’Espiga d’Or, Mini, Repsol, Caixa Fòrum, Estrella, Basf, Corte Inglés, Sapporo i molts altres i seguim pescant. Perquè el Minipop es fa gran gràcies a la col·laboració de mooooolts petits establiments i al patrocini de diverses empreses.

I ja posats amb els agraïments. Aquest any també volem dir GRÀCIES en majúscules als centenars de persones que han confiat cegament en nosaltres i han comprat l’entrada sense saber el cartell del festival. Els que encara no ho heu, sou a temps d’aconseguir-lo al preu reduït de 6 euros fins el 18 de març a aquests punts de venda. El 19 de març anunciem el cartell. Aviat us farem saber hora i lloc per ser els primers de saber-lo!