Les entrades del Minipop 2018 ja són a la venda

El festival REC estrena la secció familiar MiniREC amb la col·laboració del Minipop
27 novembre, 2017
El Minipop obre una convocatòria per triar els tallers creatius de la seva vuitena edició
11 febrer, 2018
Mostrar tot

Les entrades del Minipop 2018 ja són a la venda

La vuitena edició del festival de música i cultura contemporània se celebrarà de l’1 al 3 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona

Els abonaments pels tres dies es poden comprar per només sis euros fins el 18 de març

La nova imatge s’inspira en l’origami com a símbol de construcció i transformació

Triple anunci: tenim dates, tenim abonaments a preu de ganga i tenim nova imatge! El Minipop ja ha posat a la venda les primeres entrades anticipades per la vuitena edició d’aquest festival de música i cultura contemporània que se celebrarà de l’1 al 3 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona.

Els abonaments pels tres dies de festival es poden comprar a un preu súper-reduït de 6 euros fins el 18 de març. Des d’avui mateix ja estan disponibles per Internet a productesdelaterra.cat i en els propers dies també arribaran a diferents punts de venda de Tarragona, Reus, Cambrils, Constantí i Valls. A partir del 19 de març i fins el 31 de maig costaran 10 euros i a taquilla es vendran per 15. L’entrada és gratuïta pels menors de tres anys.

I per acabar-ho d’arrodonir, el Minipop torna a sorprendre amb una imatge carregada de simbolisme. L’artista Eva Jolis s’ha inspirat en l’origami, el mil·lenari art japonès del plegament del paper, per construir les lletres del Minipop i diverses il·lustracions que enguany acompanyaran el festival. La imatge vol transmetre la idea que durant tres dies l’essència del Minipop fa màgia i converteix Tarragona en un espai creatiu i cultural. «Ens apassiona crear, transformar i compartir i per això aquest 2018 un pinzell geomètric pinta el passeig de les Palmeres transformant tot el que toca en música, creativitat i cultura», ha afirmat la dissenyadora.

La incògnita del cartell musical

El cartell musical encara és una incògnita i no es farà públic fins el 19 de març. Com sempre, l’acurada selecció del director musical del festival, Lluís Gavaldà, combina artistes de consolidats amb bandes emergents a punt de fer el salt. En aquest sentit, el Minipop ja compta amb molts seguidors fidels que confien en el seu criteri i que entren predisposats a descobrir nous grups per incorporar a la llista de preferits.

Amb set edicions d’història, el Minipop s’ha situat com un dels festivals amb més prestigi de Catalunya. Pel festival han passat músics tan rellevants com The New Raemon, Joan Colomo, Sènior i el Cor Brutal, Inspira, Maria Rodés, Beth, Quart Primera, Renaldo & Clara, Marc Parrot, Guille Milkyway, The Free Fall Band, l’Orchestra Fireluche, Doble Pletina David Carabén, Núria Graham, The Seihos, Anna Roig, El Petit de Cal Eril, Judit Neddermann, Cola Jet Set, La Bien Querida, Mazoni, Carles Belda i Sanjosex.

El festival, que va exhaurir entrades en l’última edició, se celebra en un marc incomparable amb vistes a l’amfiteatre i al mar. La programació musical es complementa amb tallers creatius, teatre, fotografia, cinema i literatura, a més d’un espai dedicat als infants de 0 a 3 anys, zona de descans, jocs i oferta gastronòmica.

Una fórmula pensada per a tots els públics

El Minipop va néixer l’any 2011 de la mà de l’associació Tecletes, un grup de mares i pares que volia seguir anant de concerts i gaudir-los amb els seus fills. El festival parteix de la base que la música no té edat i que per tant no necessita adaptacions per arribar a tothom. L’únic que cal és adequar els espais i els horaris perquè s’hi pugui sentir bé des del més gran al més petit.

El Minipop és una barreja entre una festa major de poble i un festival anglès, un espai de trobada intergeneracional on conflueixen grans i petits amb ganes de compartir cultura i noves experiències.