Quants dies falten pel vuitè Minipop?

Els millors moments del Minipop concentrats en sis vídeos
4 juny, 2017
El festival REC estrena la secció familiar MiniREC amb la col·laboració del Minipop
27 novembre, 2017
Mostrar tot

Quants dies falten pel vuitè Minipop?

Que s’ha acabat el festival? No n’hi ha prou! No n’hi prou! Un altre! Un altre! Un altre! En volem un altre! 🙂

Hem acabat el compte enrere del setè Minipop i encara ens queden mans amigues al tinter. I hem pensat: ara què fem amb les polaroids de l’exposició? Doncs seguir-les publicant!

Per començar a comptar els dies que falten pel vuitè Minipop tenim a l’Eva Jolis, creadora dels robots del Minipop i de toooots els dissenys: des de les bases de les convocatòries, la senyalètica o el programa, fins a les banderoles, els plafons i les culeres. En només dues edicions, aquesta fanàtica del collage s’ha convertit en una peça clau del engranatge del festival. Té una vitalitat i un somriure que s’encomanen. I una paciència infinita!

A la segona foto hi ha un duo que no necessita presentacions perquè a Tarragona tothom els coneix. La Sílvia Farreres veu el Minipop des de darrera l’escenari, vigilant que tots els concerts vagin a l’hora i fent d’amfitriona. A la mateixa banda l’acompanya el Xuspa Guillén, un tot terreny que arregla el que convingui.

A continuació tenim les mans de dos membres del miniequip, el Biel i la Lola, que, com altres fills i filles de l’equip, es passen mesos menjant Minipop a totes hores i quan arriba el moment el gaudeixen a lo bèstia. El Biel va ser el nen més feliç del món punxant al costat dels Superpandas i la Lola va al·lucinar a la Silent Disco.

La quarta foto és de la Vanessa, que des de la primera edició és a la zona de pop up stores del festival amb la roba més cool, divertida, moderna i de qualitat. I és que un Minipop sense l’outlet de To2BB ja no seria un Minipop.

I l’última ens encanta i ens emociona perquè és dels nostres avis i àvies de la Residència La Mercè, amb qui Les Tecletes comparteixen una tarda màgica al mes. A més aquest any vam tenir l’honor de rebre la visita de la Cinta, de 93 anys, al Minipop. Un festival per tots els públics, sí senyora.

Volem donar les gràcies a tots els que vau omplir de felicitat el passeig de les Palmeres i dir-vos que falten 359 dies pel vuitè Minipop!