Els millors moments del Minipop concentrats en sis vídeos

El Minipop s’imposa i exhaureix entrades en la seva edició més triomfal
4 juny, 2017
Quants dies falten pel vuitè Minipop?
8 juny, 2017
Mostrar tot

Els millors moments del Minipop concentrats en sis vídeos

Com que tanta felicitat costa d’explicar en paraules, aquí us deixem sis vídeos amb els millors moments del Minipop 2017.

El primer que vam fer en obrir portes va ser la inauguració oficial de l’exposició “Objectiu Minipop” amb les fotografies dels 16 minireporters que la passada edició van participar al taller de la Rosa Rovira i el Jaime Rojas. Una perspectiva diferent del festival amb el patrocini de Repsol.

El divendres va ser màgic amb els concerts d’Espaldamaceta, Retirada! i Carles Belda & Sanjosex. Els vam ballar i els vam dibuixar amb la il·lustradora Marta Bellvehí mentre, poc a poc, ens endinsaven en una nit molt xinesa.

L’Espai Nadó de Tecletes va triomfar amb els hits de sempre combinats amb novetats com un laberint fet de caixes de cartró, una cova per fer dibuixos de sorra sobre taules de llum i el Sonàrium del Pájaro Carpintero.

El dissabte a la zona de concerts vam xalar amb Pavvla, Marion Harper, La Bien Querida, Mazoni i Cala Vento.

Mentrestant, l’activitat bullia tallers creatius, jocs de taula, l’Espai CaixaFòrum, les pop up stores i els minireporters per tot arreu. Perquè el Minipop és més que un festival de música.

I diumenge vam arribar al final amb Matito, Pau Llop i la Minicrafts. Adéu siau i sigueu feliços. Tanquem la paradeta.

I per acabar us deixem un vídeo de regal, perquè vegeu que els membres de l’equip Minipop també trobem moments per gaudir del festival. Per si algú tenia dubtes de si estem fent el festival que ens agrada 😉