L’Home llop transforma el vermut del diumenge

El Minipop més solidari
31 maig, 2017
El Minipop s’imposa i exhaureix entrades en la seva edició més triomfal
4 juny, 2017
Mostrar tot

L’Home llop transforma el vermut del diumenge

A última hora la Bibiana Ballbé ens ha dit que no pot venir diumenge al Minipop. Però no patiu que hem trobat un substitut que us la farà oblidar en un tres i no res. Perquè a modern no el guanya ningú. Els udols de l’Home Llop (selector) transformaran el vermut de diumenge en un guateque seixanter a la catalana. La seva sessió d’antiqualles modernes us transportarà a l’època dels estampats de colors, els pantalons ajustats i les minifaldilles amb sons dels seixantes, dels més negres als més blancs, dels més internacionals als més nostrats.

Pau Llop és un personatge aborígen i autòcton posat en mil saraus culturals. És dissenyador gràfic de l’estudi 131.gd (ell mateix ens ha tunnejat el cartell dissenyat per Eva Jolís); una de les ànims del cercle Naltros Sols, que manté viva la modernor a Lleida; impulsor d’Aplecs Modernistes, punxades mensuals al Bar Lo Beat de Lleida i altres mogudes, i cantant del grup L’home Llop & The Astramats.

La cara B serà espectacular. Soul, beat, sixies, mod jazz i jamaicà per dir adéu a la setena edició del Minipop. Salut i modernor!