La il·lustradora Marta Bellvehí dibuixarà els concerts de divendres

Un festival per menjar-se’l!
18 maig, 2017
El Minipop ja assaja al passeig de les Palmeres
22 maig, 2017
Mostrar tot

La il·lustradora Marta Bellvehí dibuixarà els concerts de divendres

El primer dia de festival tindrem tres slow tallers de primera categoria per fer volar la imaginació. La il·lustradora Marta Bellvehí dibuixarà els concerts amb tots els nens i nenes que la vulguin acompanyar el divendres 2 de juny al Minipop. Serà un autèntic privilegi deixar que els músics ens emocionin i ens inspirin, a només uns metres de l’escenari, al costat d’aquesta artista que ja fa anys que dibuixa  cançons a la revista Enderrock i concerts al digital de cultura Catorze.cat. El taller s’adreça a nens i nenes a partir de 6 anys i es realitzarà en tres torns d’una hora aproximadament coincidint amb els concerts d’Espaldamaceta, Retirada i Belda & Sanjosex.

Mentrestant, a l’Espai Literari, la poeta, dramaturga i traductora Meritxell Cucurella-Jorba ens donarà paper i llapis i ens explicarà quatre apunts bàsics per fer un poema. En acabar, els participants es posaran davant d’un micròfon per recitar el seu poema en públic. Després del taller, a partir de les 8 del vespre, hi haurà un espectacle poètic.

I el tercer slow taller de divendres serà el de Pipiripip Studio de Vilanova i la Geltrú. Decorarem una tote bag amb formes i personatges que dissenyarem a partir d’elements gràfics orientals. El resultat serà la bossa que tot festivaler de música ha de tenir i que ens emportarem a casa.

L’Espai Tallers de divendres es completarà amb les sis propostes que es quedaran els tres dies de festival i unes quantes sorpreses que s’han incorporat al programa a última hora de la mà de l’Associació de Cultura Xinesa Tarragona.