CaixaForum s’instal·la al Minipop durant els tres dies

El Minipop convida als adults a gaudir més directament de l’Espai Tallers
16 maig, 2017
Un festival per menjar-se’l!
18 maig, 2017
Mostrar tot

CaixaForum s’instal·la al Minipop durant els tres dies

Cada dia el Minipop oferirà tallers diferents però n’hi haurà sis que hi seran tots els dies perquè els pugueu gaudir sense pressa. Una de les novetats d’enguany és el nou Espai CaixaForum. El centre cultural de la  Caixa es traslladarà al Minipop de divendres a diumenge amb espai propi i dos tallers marca de la casa. Per una banda, el robot interactiu Quíric es farà amic dels petits entre 2 i 5 anys per experimentar a través del llenguatge tecnològic aspectes com el dibuix lliure, les formes geomètriques, els sons de diferents instruments musicals o les emocions. Per l’altra, un taller de xapes ens permetrà conèixer la fauna que habita al mar Mediterrani.

Un altre d’aquests tallers multiplicat per tres serà el dels minireporters. Després de l’èxit de l’any passat, hem decidit repetir-lo i augmentar-lo amb l’ajuda de Repsol. Per això enguany l’activitat començarà amb la inauguració de l’exposició Objectiu Minipop dels participants de l’any passat. La nova galeria d’art serà el punt de partida de l’slow taller a càrrec dels nostres fotògrafs oficials, Rosa Rovira i Jaime Rojas. Els nens i nenes de 8 a 12 anys aprendran tècniques bàsiques per convertir-se en reporters musicals de luxe i podran accedir a tots els racons del Minipop. Per participar-hi cal inscriure-s’hi fins el 28 de maig a tallers@minipop.cat.

Com a noves incorporacions, hi ha Monapart, la immobiliària especialitzada en habitatges bonics, que arriba amb un taller de dibuix que obrirà la porta a entrar en un sorteig únic, i Amandin, la marca de begudes i cremes ecològiques d’alta qualitat, que ens explicarà com convertir els seus bricks en robots. L’oferta es completarà amb un divertit taller minipopero per a totes les edats.