El Minipop convida als adults a gaudir més directament de l’Espai Tallers

El Minipop vist des de l’escenari
11 maig, 2017
CaixaForum s’instal·la al Minipop durant els tres dies
17 maig, 2017
Mostrar tot

El Minipop convida als adults a gaudir més directament de l’Espai Tallers

Enguany els més grans podran participar a les activitats amb l’ajuda dels petits o viceversa

El festival ha seleccionat 23 propostes creatives que es repartiran entre els tres dies

Marta Bellvehí dibuixarà els concerts en directe amb els nens i nenes que s’hi apuntin

Els Superpandas oferiran un taller de dj per festivalers a  partir de 10 anys

Foto: Rosa Rovira

Aristes esteu preparats? L’Espai Tallers de la setena edició del Minipop vol convidar als adults a gaudir més directament de l’experiència creativa i descobrir els artistes que hi ha al darrera de cada activitat. Per això, si habitualment viuen aquest espai com a ajudants dels petits, enguany podran optar per fer-ho a l’inrevés i convertir-se en els protagonistes de tallers com els de cistelleria tradicional, tinta xinesa, pedres precioses, samarretes o cactus cupcake.

Una altra novetat destacada de la propera edició és el taller de la il·lustradora Marta Bellvehí, que ens proposa dibuixar conjuntament els concerts de divendres en tres tallers consecutius de prop d’una hora de durada. A només uns metres de l’escenari, els participants s’inspiraran i reinterpretaran el concert a la seva manera amb l’ajuda d’aquesta artista que dibuixa cançons a la revista Enderrock i concerts al digital de cultura Catorze.cat.

Enguany també hi haurà un taller pels que somnien en entrar en una cabina de DJ. Els nostres Superpandas, Cin i Maber, ensenyaran als nens i nenes a partir de 10 anys a identificar el ritme de les cançons i a barrejar-les com a autèntics discjòqueis.

Aquest són només alguns dels 23 tallers creatius que s’oferiran entre els dies 2, 3 i 4 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona, paral·lelament a les actuacions musicals. El jurat del Minipop ja ha deliberat i ha seleccionat les propostes artístiques de l’Espai Tallers, que es complementaran amb tallers propis i activitats organitzades pels patrocinadors.

Es tracta d’activitats ideades i dinamitzades per artistes de diverses disciplines, que compartiran una experiència creativa amb petits i grans. Segons la seva durada, els tallers es divideixen en slow (30-45 minuts) i fast (15 minuts). Al web es poden consultar segons l’edat a la qual es dirigeixen: totes les edats, més de 4 anys, més de 6 anys i més de 8 anys.

L’objectiu és conjugar l’activitat artística amb la descoberta de creadors de casa nostra. En aquesta setena edició els participants tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà artistes com Pipiripip Studio (Vilanova i la Geltrú), Marta Bellvehí (Palamós-Barcelona), Meritxell Cucurella-Jorba (Anoia), Jaime Rojas i Rosa Rovira, I l’hort you (Tarragona), Berta Artigal (Valls), Amandin, Hernan en H (Terres de l’Ebre), Barbara Gutiérrez i Rose Pomeroy (Anglaterra), Anna Fernández (Prades), Bandera Negra (Tarragona), Celobert art (Calafell), Dynamind (Tarragona) o Superpandas DJ.