La festa major del Minipop ha començat!

Prospecte del Minipop (llegir detingudament abans de començar a administrar)
3 Juny, 2015
El Minipop triomfa i es converteix en un festival de pop independent de referència
7 Juny, 2015
Mostrar tot

La festa major del Minipop ha començat!

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

I la súper-festa major del Minipop ja ha començat a ballar, cantar i crear! Ens encanta celebrar l’aniversari tan ben acompanyats, amb amics petits i grans i el millor regal del món: veure el passeig de les Palmeres ple de música, diversió i felicitat!

Un divendres de pel·lícula! Des de l’obertura del recinte i fins als crèdits de Wolf Children!

jan

IMG_8417El primer protagonista de la història ha estat un convidat molt especial: el petit Jan, que van néixer el mateix dia que el Minipop, el 4 de juny del 2011. Ell s’ha encarregat de tallar la cinta inaugural per donar pas a un públic que esperava impacient i il·lusionat. Entre ells, ha entrat l’amic Teo Ratto, un nen que ha empaperat la seva habitació amb els cartells dels 5 Minipops. L’hem homenatjat declarant-lo fan d’honor del festival!

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

Poc després s’han sentit les primeres notes en directe. Els Ivory han encetat el Minipop amb una meravella de concert. Després han passat per l’escenari Trau i Rombo. I finalment, el crític de cinema i música Joan Pons ha fet un repàs molt particular de les cançons relacionades amb la cultura nipona mentre ens llepàvem els dits amb el sopar japonès de Sapporo. I per acabar, la pel·lícula de les Nits de Cinema Oriental ens ha deixat sense paraules.

Paral·lelament, a la zona de tallers hem fet postals, geishas, ninges i carotes. I el nou espai dansa ha aconseguit que des dels més petits fins als seus avis compartissin l’alegria, la bellesa i les ganes de viure a través dels passos del Bollywood de Mahivé Dance.

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

Moltes gràcies per venir a la festa que hem preparat aquesta colla de somiatruites, com diu el Lluís al seu article d’avui a l’Ara, que des de fa 5 anys ens entestem a fabricar de manera artesana un festival de música i arts contemporànies.

Recupereu forces perquè avui dissabte continua la celebració amb Copa Lotus, Xavi Alías, David Carabén (Mishima), Núria Graham, Superpandas Djs, The Seihos, Dj Lupo. Zona Champions, Espai Dansa, tallers creatius i Espai Nadó de Tecletes! I demà diumenge l’espectacle de titelles Operació Avi de la companyia Farrés Brothers, la sessió de canshon francesa d’Anna Roig i els tallers Minicrafts!