Minicrafts… aquest any ens ho heu posat molt difícil!

La Teva Ruta, passejades amb història per a tota la família
19 abril, 2015
Hallo Idiomas, per entendre’s a tot el món
21 abril, 2015
Mostrar tot

Minicrafts… aquest any ens ho heu posat molt difícil!

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas. Minicrafts 2014

La fira Minicrafts és una oportunitat d’or pels artesans que fan coses boniques​. D’una banda, els permet exposar els seus productes en un aparador excepcional, i a l’hora, els dóna un espai per vendre tot allò que fan d’una manera directa als seus potencials clients​.

L’any passat, l’afluència de públic i la instal·lació de l’equip d’arquitectura de Pere Socias van deixar el llistó molt i molt alt​. I les coses, segons ens van explicar els paradistes, van anar d’allò més bé.​ Tant és així que el boca orella sembla haver funcionat i han estat gairebé 40 expositors d’arreu del territori català els que han vist les possibilitats de la fira i han presentat la seva candidatura per no perdre-s’ho i ser a Tarragona entre el 5 i el 7 de juny en la que ja serà la 3a edició d’aquest mercat de coses guapes fetes a mà, amb molta cura i amb una bona dosi d’amor.

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas. Minicrafts 2014

I, amb tot això​ -​ho hem de confessar​- ​ens ho han posat difícil… El temps per presentar la paperassa per venir al mercat de coses boniques més potent del sud de Catalunya​ va finalitzar el divendres 17​. I, ara, ens toca la feina més complicada ​-​i​ també més​ compromesa​-​. ​Un jurat hem de triar, entre els que han presentat candidatura, els que ens acompanyaran aquest any a la fira, que s’instal·larà en una de les artèries de la ciutat de Tarragona, la que ocupa la Rambla Nova i que desemboca al Balcó del Mediterrani i que donarà la benvinguda a tots els que s’acostin al festival Minipop. El problema només és un: tenim previstes 16 parades i hi ha moltíssim producte de qualitat per omplir-les!

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

Des d’aquí, només podem donar-vos les gràcies als que heu decidit optar a prendre part a la fira. Sabreu el resultat de la tria el pròxim 24 d’abril. Sigui com sigui, ens encantarà veure-us per aquí per gaudir de la Minicrafts de la consolidació i també del Festival Minipop pensat perquè petits i grans comparteixin cultura de qualitat i s’ho passin bé plegats.