Dj Lupo s’incorpora al cartell del Minipop
8 Abril, 2015
L’ocellet hipster de la Paula
16 Abril, 2015
Mostrar tot

Enamorats de les Woodys!

woodys7Ens hem enamorat d’unes ulleres! Es diuen Woodys, són originals, elegants, atrevides i de fusta natural. Va ser una amor a primera vista i mai millor dit! I és que són tan divertides i especials que ens fan veure el món d’una altra manera. Molt més bonic 😉

aidaLes vam conèixer a través d’un amic comú i des que llavors que no ens separem. Ni per anar al bar!  Ens fan sentir únics perquè no n’hi ha cap d’igual. Les aigües, les tonalitats i les imperfeccions de la fusta fan que totes siguin diferents.

Les portem tot l’equip del Minipop! Ens encanta el seu disseny desenfadat, l’aire vintage, les lents de mirall de diferents colors. I atenció, perquè encara que no ho sembli, són súper lleugeres! A més, floten a l’aigua, o sigui que són ideals per practicar esports i activitats aquàtiques. Primer només n’hi havia de sol. Però després de l’èxit, s’han llençat a fabricar-ne de graduades! I també són espectaculars!

Entreu al món de Woodys Barcelona i al·lucinareu. Podeu triar entre més d’un centenar de dissenys de 17 línies. Les fabriquen de manera artesanal, però amb l’última tecnologia, utilitzant el bambú, taules de skate reciclades, bedoll zebrawood i perera de boscos sostenibles certificats. A més, a les  Woodys els agrada tant la música com a nosaltres i per això col·laboren amb el Minipop. w3 w1 w2