Una taula per enamorar-se a la Cuina Violeta

El Minipop es promociona amb vermuts musicals a Tarragona, Lleida i Valls
22 Abril, 2014
Tres, dos, u… el Minipop ja està en marxa!
23 Abril, 2014
Mostrar tot

Una taula per enamorar-se a la Cuina Violeta

cuinavioletaheader1 (1)La Cuina Violeta té una gran taula per compartir plats, vins i sensacions apassionants. És un bloc on sempre s’hi cou alguna cosa i avui hi feia xup-xup un festival. L’hem pescat amb la Xarxa Minipop aquest Sant Jordi i ens ha deixat enamorats amb una combinació deliciosa de cuina, literatura, cinema i música!

Si voleu viatjar sense sortir de casa, saber de què tenen gust els llibres i les pel·lícules i menjar-vos cançons a cullerades, entreu a http://lacuinavioleta.blogspot.com.es i al·lucinareu amb les receptes de la Nani.

cuinavioleta-simboloPodreu aprendre a fer un pa indi especiat sense engegar el forn, tastar les rostes amb llet de coco que descrivia l’escriptor brasiler Jorge Amado, cuinar els espaguetis amb mandongilles que Jack Lemmon colava amb una raqueta de tennis fa més de mig segle a L’Apartament, redescobrir els raves escoltant ” Let’s face the music and dance” de Willie Nelson, desgranar els primers pèsols amb Café Quijano o començar el dia fent petons de xocolata mentre sona Les Patineurs del compositor francès Émile Waldteufel.

Cuina violeta és un bloc preparat a foc lent i amb molt d’amor per cuinar sense presses, ple de flors, arbres i sons de la natura, de retalls de vida de casa i del món, i d’una sensibilitat que us seduirà i us alegrarà els dies.

No us ho perdeu, seguiu-lo Facebook i a Twitter. Bon profit!