El Minipop es promociona amb vermuts musicals a Tarragona, Lleida i Valls

Ser Ioga, un espai pensat pel teu benestar
20 Abril, 2014
Una taula per enamorar-se a la Cuina Violeta
23 Abril, 2014
Mostrar tot

El Minipop es promociona amb vermuts musicals a Tarragona, Lleida i Valls

Després d’anunciar el cartell, el festival fa les maletes i comença un tour de presentacions i tastets oberts a t

festa27Hem posat en una maleta un trosset del festival Minipop per portar-lo a diferents punts de Catalunya. El tour engega a casa el proper diumenge 27 d’abril amb el tradicional vermut de presentació obert a tothom, continua el 3 de maig a La Plaça de la Baixada de la Trinitat de Lleida, coincidint amb la Fira de Titelles, i acaba el 10 de maig a Valls. Una expedició del festival, els ocellets i tota la família ja estem a punt per escampar la notícia.

A Tarragona, la festa d’aquest diumenge serà als jardins de l’Hotel Imperial Tarraco, començarà a les 11:30 hores i la música anirà a càrrec de dj Primy. El vermut a ritme de rock&roll, música dels 60, doo wop i vistes al mar es completarà amb un petit tast d’un dels tallers creatius recent seleccionats pel jurat de la primera convocatòria del festival oberta a tots els artistes. L’objectiu és apro par l’art contemporani a petits i grans i reivindicar el talent dels creadors locals.

vermut2013c

A Lleida, el dissabte 3 de maig la nostra dj de capçalera, jugarà en camp propi i a més tindrà companyia. La selectora lleidatana Dj Lupe punxarà ni més ni menys que amb Lluís Gavaldà, director musical del festival i moltíssimes més coses. Qui millor que ells dos per explicar què és això del Minipop?

Ella salta pel northern soul, funky i 2tone i ell és més de passejar entre el pop i el rock indie. No sabem exactament què en sortirà d’aquest còctel ni si deixa ressaca però estem segurs que l’experiment serà refrescant, energètic i sorprenent. I per suposat, l’avançament del festival a la terra ferma també tindrà barra, la del bar Can Ramon, que entre tapa i tapa ens ha ajudat a organitzar-ho tot.

presminipoop

Però, és clar, heu de saber que el Minipop no cap en una maleta. Per això, si després de tastar el festival us quedeu amb gana i us el voleu menjar sencer, a totes les presentacions tindrem entrades anticipades a la venda al preu súper reduït de 5 euros. Una ganga, oi? Doncs per si no n’hi havia prou, els que comprin les entrades a les presentacions entraran en un un sorteig de dos parells de vambes Múnich, allotjament en bungalow per 4 persones durant el festival i una samarreta del Minipop.