Tallers creatius per a petits i grans artistes

Sortim a la tele!!
24 maig, 2013
Pels més remenuts de la casa!
26 maig, 2013
Mostrar tot

Tallers creatius per a petits i grans artistes

entrades2Com a part complementària a les actuacions de música, el Minipop organitza diferents tallers creatius, dinamitzats i creats per joves artistes locals que tenen com a objectiu apropar l’art contemporani tant als petits com als adults que els acompanyen. Una descoberta del talent creatiu que hi ha a la ciutat de Tarragona comissariat per l’artista i professora de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, Sílvia Iturria, sòcia fundadora de Tecletes.

Totes les activitats del Minipop estan pensades per fer conjuntament entre adults i nens.

La compra de l’entrada no garanteix la plaça a totes les activitats del festival. Per això us recomanem que vingueu molt puntuals i passeu pels tallers que us interessin a reservar hora.

Si voleu avançar feina i arribar al festival amb l’oferta ben estudiada, llegiu atentament la informació dels vuit tallers que us esperen dissabte al passeig de les Palmeres.

PER TOTES LES EDATS

creatiustzquiCaricatures en viu (Tziqui Artworks) (de 17 a 20h)
http://www.blog.tziqui.com/
Us han fet mai una caricatura? Doncs al Minipop en tindreu l’oportunitat. Només haureu de trobar al Tziqui i demanar-li, en té la mà trencada.

Stèncils (de 17 a 20h)
http://www.dipta.cat/eadt/
Sabeu què és el stencil? Quatre estudiants en pràctiques d’Arts al Mur de l’Eadt ens ho descobriran i ens ajudaran a versionar l’ocellet de Minipop.

Foto Cool (Fundació Casal Amic) (de 17 a 19:30h)
http://casalamic.org/portada/
No podeu marxar del Minipop sense passar pel divertit i eixelebrat foto cool que ens proposa la Fundació Casal Amic. Això sí, abans ens haurem de posar guapets. Ja us avisem ara que no és un taller apte per introvertits. Us hi animeu?

creatiusbabyRiu en Família (Babydea) (17h)
http://blog.sillacochebebe.com/
Babydea organitza un Photocall, on els petits de la casa podran posar per a la foto lluint vestits divertits, es premiaran les cares i actituds més originals. En el seu twitter segueix el hashtag #BabydeaMinipop, que anirà davant de la foto de cada participant i que podreu utilitzar per votar la imatge més divertida. La foto més votada serà la guanyadora d’un súper premi sorpresa.

Zona d’Acampada (Associació de Càmpings de Tarragona) (17h)
Arriba l’estiu i no hi ha res millor que una bona acampada. La gent del Càmping Tamarit Park Resort ho sap i per això ens plantarà una tenda al Minipop. Una bona opció també per descansar una estona entre concert i concert.

A PARTIR DE TRES ANYS

creatiusvioletaPersonalitzant Banderoles (Violeta Bofarull) (de 17 a 19:30h)
http://artdebutxaca.blogspot.com.es/
Taller festiu en què els més petits podran decorar amb dibuixos o lletres, tot fent servir colors, unes banderoles de festa. Us les podreu emportar i fer-les servir per a la vostra festa d’aniversari o per decorar la vostra habitació, perquè no?

Taller Estiuenc (Kireei) (de 17 a 19:30h)
http://www.kireei.com/
Per donar la benvinguda a l’estiu construirem estels de la manera més original i divertida possible amb Begoña Romeu, de Tea on the moon. Un taller amb el segell de qualitat i creativat de Kireei, referent en el món del handmade, els crafters i tots els apassionats de les coses boniques.

creatiusbasfQuímica amb la Natura (BASF) (de 17 a 19:30 hores)
http://www.basf.es/ecp1/Spain/es/
Us agradaria saber com es cultiven les plantes que veus cada dia? Ara podeu! Al taller de jardineria BASF “Química amb la natura”. Un espai on us donem les claus per a ser un bon jardiner.