Redescobrim Tarragona amb Argos Serveis Culturals

Espai d’Oci: el lloc perfecte per celebrar festes infantils a Tarragona
19 Abril, 2013
Lecirke portarà al Minipop el seu folk vital, detallista i encomanadís
21 Abril, 2013
Mostrar tot

Redescobrim Tarragona amb Argos Serveis Culturals

argos2Avui dissabte tenim ganes de fer una mica de cultura, de conèixer Tarragona d’una altra manera, de saber quines històries amaga l’amfiteatre romà que veiem des del Minipop quan mirem el mar. I no podríem tenir millors guies en aquest viatge que Argos Serveis Culturals, que també ens acompanyen en l’organització del festival amb el seu mecenatge. Qui millor que ells per redescobrir la nostra ciutat amb una visita a la carta per a tots els públics? Argos és mitologia, mar, viatges. És un gegant amb mil ulls que ho veu tot.

Argos Serveis Culturals és una jove empresa de visites guiades amb seu a Tarragona especialitzada en realitzar, entre altres, tours pel patrimoni de la ciutat i de la província adreçada especialment a l’àmbit familiar.

argos1Els agrada que els seus grups surtin no només sabent més de Tarragona sinó que la gent s’ho hagi passat bé, doncs intenten que les seves visites siguin amenes i aptes per a tots els públics ja que és molt important adaptar el discurs perquè tothom pugui seguir les explicacions, tant grans com petits.

A més, a les visites familiars procuren fer participar als nens i nenes a les explicacions, tant a base de preguntes com intentant que interactuïn amb el guia i el grup per fer més amè i entenedor el discurs, de manera que els més petits de la casa puguin aprendre mentre s’ho passen bé.

A Argos hi trobareu experiències diferents, sensacions úniques, de la mà de guies oficials, historiadors, arqueòlegs i professors que estimen la història, l’art i la cultura. Són al carrer August, 22, 1r, 1a de Tarragona. També hi podeu contactar a través del web http://www.argostarragona.com o del telèfon mòbil 670553288.