Espai d’Oci: el lloc perfecte per celebrar festes infantils a Tarragona

Senior i el Cor Brutal omplirà el Minipop de rock americà a la valenciana
18 abril, 2013
Redescobrim Tarragona amb Argos Serveis Culturals
20 abril, 2013
Mostrar tot

Espai d’Oci: el lloc perfecte per celebrar festes infantils a Tarragona

espaioci3Vet aquí una vegada hi havia un pare i una mare, la Patricia i el Joan Ramon, que volien organitzar una festa molt especial per batejar el seu fill però no trobaven el lloc ideal. Perquè tot fos perfecte i tal com ho havien pensat, necessitaven un espai que els dónes intimitat per celebrar-ho amb la família i els amics, que tingués entreteniment per nens i adults, i flexibilitat de poder portar ells mateixos el menjar i alguna cosa més.

El van buscar per tot arreu i com que no el trobaven per enlloc van decidir crear-ne un. I dit i fet. En un any i mig van obrir el primer local i ara ja en tenen uns quants. A Tarragona el trobareu al carrer Jaume I, 18. Es diu Espai d’Oci i ja ha fet feliços un munt de nens i pares amb dies inoblidables. I vet aquí un gat i vet aquí un gos i aquest conte ja s’ha fos.

espaioci4Voleu celebrar un aniversari i passar-vos-ho molt bé? Una comunió? Un festa infantil? Trobar el lloc ideal és una tasca difícil i complicada. S’han de tenir en compte molts aspectes com el cost, l’amplitud, l’equipament i les activitats que ofereix. Espai d’Oci té tot això i més. Així doncs, ja ho sabeu, si vosaltres també busqueu el lloc ideal per la celebració de les vostres festes infantils a Tarragona, heu arribat al lloc perfecte.  Són sales de 150 metres quadrats només per vosaltres i els vostres convidats i equipades amb les més divertides i modernes instal·lacions. Si les voleu veure entreu a http://www.espaidoci.com

Cada una de les sales disposa de zona de jocs, zona de descans i zona de menjador. Un 3 en 1 que farà que tots els vostres convidats tinguin un espai per ells, sense haver-lo de compartir amb gent que ni coneixeu i sense les aglomeracions dels grans centres per festes infantils i xiquiparcs.

espaioci2–          Zona d’adults: Dos sofàs i televisió de 42”, un billar y un futbolí (tot gratis). La tele té USB per poder-hi connectar dispositius de música, l’ordinador o una consola.

–          Zona infantil: Gran parc de boles de dos pisos, cadena per penjar la pinyata i enormes pissarres amb guixos de colors perquè els nens puguin deixar volar la seva imaginació.

–          Zona office: Quatre taules per adults (170×80) y tres taules per nens (120×60), 25 cadires per nens, 25 cadires per adults i dues trones per nadons. A més, teniu un office amb nevera, congelador, microones i un mostrador (no es pot cuinar)

Recordeu que us podreu portar el vostre propi menjar, decoració i animació. O, si ho preferiu, ells s’encarreguen de tot amb els millors càterings i animacions.