Senior i el Cor Brutal omplirà el Minipop de rock americà a la valenciana

Pipipop i a pisfrutar!
18 Abril, 2013
Espai d’Oci: el lloc perfecte per celebrar festes infantils a Tarragona
19 Abril, 2013
Mostrar tot

Senior i el Cor Brutal omplirà el Minipop de rock americà a la valenciana

Libreto Simple  4_4Senior és el Miquel Àngel Landete, una força de la naturalesa amb barba i veu d’aiguardent natural de València que estripa i emociona a parts iguales. Es fa acompanyar d’una banda de peluts nomenada el Cor Brutal i amb ells facturen un rock d’arrel inequívocament americà però amb regust d’horta valenciana que ha quallat del tot amb el seu últim disc “València, Califòrnia”, el qual presentaran en primícia a les comarques tarragonines dins el Minipop. Serà la bomba, esteu avisats.

Encara no teniu les entrades? L’aforament del passeig de les Palmeres és molt limitat. Ho sabeu, oi?

Entre totes les cançons d’aquest nou disc, avui n’hem triat una de trista i nostàlgica que ens té el cor robat. Escolteu “Ella plou” i poseu-vos en la pell d’aquest pare que truca al cunyat per recordar la seva dona i explicar-li que encara hi és. Que soni la música: http://open.spotify.com/track/4hb2jHH22Fg5xZxCrZIKEZ