Escampant el Minipop amb tallers creatius

El Minipop es presenta amb un vermut musical a la plaça de la Font
21 Març, 2013
Els petits mecenes fan créixer la xarxa Minipop! T’hi apuntes?
31 Març, 2013
Mostrar tot

Escampant el Minipop amb tallers creatius

P1170893El Minipop s’escampa. Aquest matí hem plantat la paradeta a la Rambla Nova de Tarragona, en el marc de la campanya de promoció turística Tarragona Family Week. L’objectiu era donar a conèixer el festival entre els visitants i potenciar la ciutat com a destí de turisme familiar. Volem que tothom ho sàpiga! El III Minipop serà la bomba i se celebrarà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny de 2013 al Passeig de les Palmeres i al Serrallo, a Tarragona.

Estem molt contentes perquè ha fet solet i ha estat tot un èxit! Avui hem posat segell al festival perquè arribi ben lluny. Els nens i nenes i les seves famílies han fet un munt de postals, que hem recollit per enviar a casa seva; han decorat bosses amb l’eslògan de la campanya; han fet rodar els hula hoops, i s’han emmarcat amb el millor somriure per quedar ben retratats. I, és clar, a més de fer obres d’art, escoltar música i passar-s’ho la mar de bé, han descobert que a Tarragona hi ha un festival per petits i grans que es diu Minipop!

tallerminipop

Foto: Ivan Rodón

Les Tecletes hem explicat què és això del Minipop a tots els que s’han acostat a fer el taller o a xafardejar. Però el cartell de la tercera edició continua essent un secret molt ben guardat. Tot i que ens morim de ganes de fer-lo públic, ens haurem de mossegar la llengua fins després de Setmana Santa. Si voleu ser el primers en conèixer els músics i les activitats d’aquest any, teniu una cita el 6 d’abril a partir de les 11.30 hores a la terrassa del Lola Tapes, a la plaça de la Font de Tarragona. No us perdeu la festa de presentació del festival.