Moments màgics en un vídeo promocional

La Fira Minicrafts arriba al Minipop!
17 Març, 2013
El Minipop es presenta amb un vermut musical a la plaça de la Font
21 Març, 2013
Mostrar tot

Moments màgics en un vídeo promocional

videominipopJa tenim aquí el vídeo promocional del III Festival Minipop de Tarragona! Quan l’hem vist ens han agafat unes ganes boges de menjar-nos tots els petits moments màgics i meravellosos que recull el muntatge elaborat per Manel R. Granell. Als que ja heu vingut segur que us passarà el mateix quan poseu el play. I els que encara no coneixeu el festival voldreu viure’l en primera persona i sortir al vídeo de l’any que ve.

Però abans que arribin el 31 de maig, l’1 i el 2 de juny ens queda molta feina per fer! Encara us haureu d’esperar una mica per conèixer el cartell.

Mentrestant, nosaltres no ens cansem de mirar aquests instants tan tendres de la segona edició, amb els que us volem convidar a compartir en família la música, els tallers creatius, la fira minicrafts, el teatre, el circ i les altres activitats del tercer festival.

En poc més d’un minutet podreu fer-vos una idea de què és això del Minipop i escoltar la veu i la guitarra de Joan Colomo.

Vídeo al Youtube: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YBpB-Xv7CaA