La Fira Minicrafts arriba al Minipop!

Postals amb gust de Minipop a la Tarragona Family Week
15 Març, 2013
Moments màgics en un vídeo promocional
19 Març, 2013
Mostrar tot

La Fira Minicrafts arriba al Minipop!

El fes-t’ho tu mateix està molt de moda. Alguns ho atribueixen a la crisi, però a nosaltres ens agrada pensar que el resorgiment d’aquest fenomen s’explica per la necessitat de fer esclatar la creativitat que, molts, i durant molt temps, teníem amagada. El cas és que cada vegada més gent s’engresca a fer algun projecte únic amb les mans per gaudir-ne… o per regalar-lo.

El Minipop no vol quedar aliè a aquesta fantàstica moda retornada i, enguany, en una tercera edició que promet ser espectacular, hem decidit oferir un espai d’exposició a aquestes arts casolanes. La Fira Minicrafts s’obrirà al públic el 31 de maig a la tarda i romandrà instal·lada fins la nit del dissabte 1 de juny. Permetrà veure –i comprar si s’escau, és clar- les meravelles que petits artesans i productors ens hi oferiran.

La Minicrafts, que volem que sigui molt cuidada i de petit format, comptarà amb paradistes seleccionats que aportaran quelcom especial. Perquè el nostre objectiu és que esdevingui un aparador de tendències, però també una mostra de les petites obres d’art que podem arribar a fer amb les mans, una mica de traça i, sobretot, sobretot, un bon grapat de paciència.

Fa molts dies que hi treballem amb la Margarida i la Ginesta. Busquem, busquem i rebusquem per localitzar els expositors més interessants que converteixin la Minicrafts en una fira realment única!

Per cert, la imatge és del magnífic treball que van fer les Ganxetes del Pòrtia al Minipop de l’any passat, quan van folrar un dels arbres del passeig de les Palmeres i ens van deixar a tots bocabadats. Va ser llavors quan ens va néixer el cuquet del que enguany serà la primera fira Minicrafts.

Estigueu atents perquè us n’anirem explicant moltes coses!