Postals amb gust de Minipop a la Tarragona Family Week

Un ocellet ple de colors
14 Març, 2013
La Fira Minicrafts arriba al Minipop!
17 Març, 2013
Mostrar tot

Postals amb gust de Minipop a la Tarragona Family Week

poscardsL’equip del Minipop ha començat a fer bullir l’olla per anar repartint tastets del festival. El primer “aperitiu” arribarà el proper dilluns 25 de març en forma de postal. “Postcards and souvenirs from Tarragona” és el taller organitzat pel festival dins de la segona edició de la campanya de promoció turística Tarragona Family Week, que del 22 al 27 de març oferirà a les famílies de l’entorn més proper a la ciutat la possibilitat de conèixer i gaudir de Tarragona amb un conjunt d’avantatges especials.

L’activitat, gratuïta i oberta a tothom, es farà d’11 a 13 hores a la coca central de la Rambla Nova (davant de l’oficina de Turisme). Els nens, de 3 a 12 anys, acompanyats de les seves famílies, podran customitzar les seves postals amb diferents tipus de material reciclat i enviar-les als seus domicilis. A més, amb aquest mateix material, els més creatius podran decorar les seves pròpies bosses amb l’eslògan del Tarragona Family Week.

marcspissarresParal·lelament, hi haurà a disposició dels menuts un espai amb jocs tradicionals com la xarranca i els hula hoops que rodaran a ritme de la música del festival Minipop. I mentrestant uns dissenyen, creen, juguen o ballen, els altres podran passar pel photocall de la Tarragona Family Week i mostrar la seva cara més fotogènica amb el suport d’un marc i una pissarra.

Activitat: “Postcards and souvenirs from Tarragona”
Data: Dilluns 25 de març
Horari: 11 a 13h
Ubicació: Rambla Nova (coca central, davant oficina de Turisme Rambla Nova)
Edat: 3 – 12 anys
Gratuïta i oberta a tothom