MINIPOP 2013…. comencem!!!!!
28 Febrer, 2013
Postals amb gust de Minipop a la Tarragona Family Week
15 Març, 2013
Mostrar tot

Un ocellet ple de colors

noemiHola a tots!

Em presento: sóc la Noemí Rosell, i estic ja tancant la nova imatge de la tercera edició del Minipop, amb una feinada de por!

Si recordeu el cartell de l’any passat, hi havia un ocellet verd d’ulls tancats que piulava una noteta musical, era com un símbol del festival, íntim, sense estridències, de casa…

DaniRuizI aquest any hem decidit demanar-li al Dani Ruiz, que fa sempre unes il·lustracions de bestioles molt divertides, que reinterpreti l’ocellet del Minipop, que ens fes el seu. I ens n’ha fet un que ens encanta, ple de colors…

El Dani ens ho explica així:

ocelletsol“Les meves il·lustracions es basen en el treball de creació de textures. Visualitzo l’entorn que m’envolta de manera que les coses al meu ull tenen una pell que es pot tocar, acariciar etc. que fa que puguem conèixer les coses i sentir-les com a nostres. En aquesta tasca he interpretat l’ocell sota el meu món i de com veig les coses. L’ocell es l’animal que representa la música i la melodia i amb la meva il·lustració us convido a poder tastar-ho”.

Doncs tastem-ho! Veureu que aquest any el cartell està ple de referències al lloc on es celebra el festival: les palmeres que ens fan ombra, el mar que sempre veiem al fons, el mar del Serrallo, la quantitat de colors que veiem aquells dies…