Un ocellet ple de colors
14 Març, 2013
Mostrar tot

MINIPOP 2013…. comencem!!!!!

_MG_4354

Ja fa dies que l’equip minipop ha començat a treballar. Mica en mica el festival va prenent forma i cadascú de nosaltres anem aportant la nostra experiència i motivació perquè el projecte tiri endavant. La Laura i jo mateixa, la Núria dissenyant el festival i buscant suports i esponsoritzacions; la Sílvia programant els tallers creatius; en Lluís tancant el cartell musical; la Noe i el Dani fent el disseny;  l’Aida, el Pere i el Siscu amb el muntatge i disseny dels espais; la Rut buscant micromecenes pel projecte; la Marta amb l’espai nadó i assessorament lingüístic; la Mercè, la Marga i la Ginesta pensant la fira Minicrafts; l’Ivan, la Gemma i la Ivet dissenyant les estratègies de comunicació; la Sònia amb temes de contractació; l’altra Núria d’assistent de producció… En definitiva un gran equip que va estenent la xarxa Minipop per tot arreu.

És per això que aquesta primera entrada al bloc és per donar-vos les gràcies per formar part d’aquest projecte que ens suposa grans hores de feina, trucades en hores intempestives, idees i més idees que no hi caben, crisis de pressupost, algunes desil·lusions, canvis de cartell de darrera hora… i també riures, reunions interminables que acaben amb una cervesa, penjades de pòster comunitàries, venda compulsiva d’entrades, concerts i petites descobertes, vermuts vora el mar… I és que el Minipop és un projecte apassionant i viu que cada any anem construïnt i fent més gran entre tots.

I avui sóc feliç de veure l’equip que som i el projecte que tenim entre les mans.

Salut i força minipoperos… l’aventura 2013 acaba de començar!