Història

Festival Minipop

Aquí teniu les edicions anteriors del Minipop.
 • 31 de maig, 1 i 2 de juny'19Minipop 2019

  El Minipop omple un cop més el passeig de les Palmeres d’alegria i amor per la música i la cultura. En la seva novena edició, el festival connecta amb un públic molt fidel i entregat, que exhaureix totes les localitats amb dies d'antelació i es deixa portar per les actuacions musicals, el teatre, els tallers creatius, els jocs o el cinema. L'univers infinit de Yayoi Kusama inunda la instal·lació de punts de colors, s'amplien les hores de música i es potencia l'oferta de literatura i poesia. Al cartell musical hi ha Quimi Portet, Carlos Sadness, El Petit de Cal Eril, Xarim Aresté, Dj Lyona, Germà Aire, El Invisible Harvey, Rombo, Yawners, Nyandú i El Pèsol Feréstec.
 • 1, 2 i 3 de juny'18Minipop 2018

  Èxit espectacular del vuitè Minipop. Per primera vegada el festival de música i cultura contemporània per tots els públics esgota les entrades abans d'obrir portes. Més de 7.000 persones de totes les edats gaudeixen de concerts, tallers creatius, teatre, cinema i molt més en un espai amb vistes al mar, fet a mida i cuidat fins l’últim detall. És l'any de l'exposició dels minireporters, de les papallones d'origami i de la primera Silent Disco, de Mishima, La Iaia, Renaldo & Clara, Joan Miquel Oliver, Da Souza, TMN, Intana, Mareta Bufona, Ferran Palau i Joan Masdéu.
 • 2, 3 i 4 de juny'17Minipop 2017

  Més de 6.000 persones i les entrades exhaurides des de dissabte al vespre demostren que aquest festival familiar degà a Catalunya ja forma part de l’imaginari artístic de grans i petits. L’aposta de proposar cultura per totes les edats ha arrelat en un públic entusiasta que va desbordar les previsions de l’organització i va omplir el passeig de les Palmeres de somriures i felicitat. Pugen a l'escenari La Bien Querida acústic set, Mazoni, Carles Belda, Sanjosex. Cala Vento, Marion Harper, Pavvla, Retirada, Espaldamaceta, Bibiana Ballbé dj i Superpanda’s DJ.
 • 3, 4 i 5 de juny'16Minipop 2016

  Les cares de felicitat de grans i petits ho deien tot. El festival Minipop ja ha arrelat a la ciutat de Tarragona com un punt de trobada intergeneracional. Cinc mil pares, mares, tiets, avis, nebots, fills i gent fadrina van gaudir de manera lúdica de concerts, cinema, teatre, tallers creatius, ball, circ i literatura en un marc privilegiat al bell mig de la ciutat. El divendres el rock d’alta volada dels Spy Light va inaugurar la part musical del festival amb una apassionada versió del Who. Seguidament, Judit Neddermann va demostrar que una veu i una guitarra poden omplir un escenari de manera gairebé màgica. I com a colenda els Cola Jet Set van omplir el festival de tornades enganxoses i optimisme pop. El seu “Fin del Mundo” va ser corejat per les més de mil persones que es van apropar al passeig de les Palmeres.
 • 5, 6 i 7 de juny'15Minipop 2015

  El Minipop ha triomfat i s’ha convertit en un festival de referència en els àmbits del pop independent i del públic familiar. Ho demostra, entre altres indicadors, l’interès que ha despertat la cinquena edició del festival entre músics, programadors i mitjans de comunicació, que han valorat la proposta del Minipop i no se l’han volgut perdre. Entre les prop de 4.000 persones que s’han posat la polsera, hi havia cares conegudes com Guillem Gisbert, de Manel; Miquel Àngel Landete, de Sènior i el Cor Brutal, o Joan Reig, dels Pets, atrets per un cartell musical que combina artistes de prestigi amb noves descobertes.
 • 6, 7 i 8 de juny'14Minipop 2014

  La quarta edició torna a superar les expectatives de convocatòria i deixa milers de moments per emmarcar entre un públic de totes les edats. La sessió de Guille Milkyway de dissabte va ser un dels moments més àlgids del festival. La quarta edició del festival ha connectat els artistes amb el públic i ha deixat milers de moments màgics, d’alegria i complicitat entre diferents generacions. Un any més l’assistència de públic ha superat les edicions anteriors amb una xifra d’assistents per damunt de les 3.000 persones
 • 31 de maig, 1 i 2 de juny'13Minipop 2013

  Després de dues exitoses edicions, el Minipop va tornar per oferir un cartell replet d’artistes consolidats a l’escena musical catalana. Inspira i Senior i el Cor Brutal, que van presentar nou disc, encapçalaven una llista de qualitat que completaven Joana Serrat, La Brigada, Lecirke, Superpanda’s dj’s i la lleidatana dj Lupe conformant així un cartell de luxe. La tercera edició va ampliar la seva oferta amb més tallers i la incorporació de noves activitats com el teatre, el circ i la fira Minicrafts.
 • 2 de juny'12Minipop 2012

  El primer cap de setmana de juny es va celebrar la segona edició del festival Minipop de Tarragona, un esdeveniment cultural únic on conflueixen música i tallers dissenyats especialment perquè grans i petits gaudiexin d'un cap de setmana únic. El Festival aquest any ampliava la seva oferta tant en nombre de tallers com de concerts i aconseguia un nou espai al Serrallo. Dos escenaris únics que es van omplir de música i colors, i sobretot un missatge comú, la música i l'art son llenguatges universals del que gaudeixen en igual mesura petits i grans. La II edició del festival va comptar amb la Beth, Renaldo&Clara, Dj Lupo, Quart Primera, Dj David Bass, Xevi Pigem, Dj's Pandas i Joan Colomo.
 • 4 de juny'11Minipop 2011

  La primera edició es va celebrar el passat 4 de Juny de 2011 al Passeig de les Palmeres amb un èxit de públic aclaparador que va esgotar totes les entrades. Tallers, concerts, globus de colors, pàrking de cotxets, vistes al mar i música molt bona música es va poder escoltar al Passeig de les palmeres en un festival únic i molt especial fet gràcies a la complicitat del públic i de tots els voluntaris i voluntàries que el van fer possible. Us deixem aquí un recull de fotogràfies d'aquella primera edició que va tenir a Febrero, Maria Rodés, The New Raemon, Marc Parrot i els Superpanda's Dj's com a músics participants.