V Fira Minicrafts

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

V Fira Minicrafts

2 juny, 2017 @ 5:30 pm - 4 juny, 2017 @ 9:30 pm

La fira Minicrafts,  una de les fires de referència de productes de qualitat i bon gust d’arreu de Catalunya, treballarà enguany per aportar encara més bellesa i originalitat a les seves parades que s’encarregaran, un any més, de donar la benvinguda als visitants del festival Minipop.

La instal·lació, un dels signes distintius de la fira, tornarà a signar-la l’arquitecte tarragoní Pere Socias que, acompanyat del seu equip d’arquitectes joves, els arquipops, convertirà el darrer tram de la coca central de la Rambla Nova en una autèntica galeria de botigues a l’aire lliure. Un espai ideal perquè els dissenyadors de tots els àmbits imaginables puguin mostrar la seva feina al gran públic. Durant tres dies, doncs, l’artèria principal de Tarragona, tornarà a ser una botiga gegant de projectes que, sovint, només poden conèixer-se i comprar-se a través d’internet. Els potencials compradors podran veure’ls en directe, tocar-los i preguntar als seus creadors abans d’adquirir-los.

Així mateix, Minicrafts també pretén ser un espai de coneixença entre els creadors perquè puguin crear sinèrgies o, fins i tot, intercanviar contactes o crear projectes comuns.

Els interessats en participar-hi, cal que presentin la seva candidatura, tot atenent les bases, abans del 17 de març, tot adreçant un correu electrònic a merce@minipop.cat.

Detalls

Inici:
2 juny, 2017 @ 5:30 pm
Finalització:
4 juny, 2017 @ 9:30 pm
Categoria d'Esdeveniment:
Web:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009641378520&fref=ts