Espai / Instal·lació

El Minipop te lloc en un dels escenaris més bonics del país, el Passeig de les Palmeres de Tarragona, amb vistes a l'amfiteatre romà i al mar. Un espai natural que l'estudi d'arquitectura de Pere Socias (http://www.peresocias.com/) converteix en un recinte de somni

El tancament que delimita el perímetre del festival està format per les tanques d’obra folrades amb teles de colors com a solució. Aquesta idea permet una identificació immediata de la zona on et trobes dins del festival i alhora segueix respectant les fantàstiques vistes d’aquesta zona al Mar Mediterrani.

Mapes

Fes click a les fotos per fer-les más grans

El festival es distribueix de manera que l’entrada queda en la part central dividint-lo en dues zones prou clares, una de més tranquil·la, on hi tenen cabuda l’espai nadó i els tallers creatius, i l’altra on hi ha la zona de concerts, el restaurant, la zona de bar i els pop up stores, aquest últims gaudeixen d’un sostre en moviment simulant les ones del mar de les mateixes teles que van col·locades a les tanques perimetrals.

A més, es formen diferents estructures amb palets per crear espais delimitats i a la vegada oberts i transpirables.

S’utilitza el mateix tipus de material (palets) per donar un caràcter homogeni , sostenible, efímer i natural a tota la proposta.

Les casetes d’obra que conformen l’entrada del festival es vesteixen cada any seguint la referència de la idea del cartell, un niu ple d’ocells, un cinta de casette gegant,etc..

La zona de la fira Minicraft es situa a la part final de la Rambla Nova. Les “paradetes” es formen també a partir de palets, col·locats de manera que cada parada és independent de l’altra, amb unes pèrgoles que les protegeixen del sol i la pluja però gaudint de les mateixes característiques d’ubicació i tipologia totes elles per igual amb un taulell i zones d’exposició pels productes.