Coneix-nos

L'equip de Minipop

Núria Serrano

Direcció


La Núria és l’ànima del festival. Dins el seu cap i de manera caòtica la majoria de les vegades va teixint la programació del Minipop, imaginant-se els nous espais i activitats. I és que és un cul de mal seient.

Lluís Gavaldà

Programació musical


En Lluís és el nostre programador musical, l’encarregat de fer-nos descobrir cada any noves veus i grups i el nostre millor ambaixador. I és que el Minipop a casa seva és més que un festival, és una filosofia de vida.

Pere Socías

Instal·lació


Arquitecte i responsable de la instal·lació, ha omplert de color el recinte i ens ha inundat amb el seu optimisme i vitalitat. Juntament amb el seu equip d’arquipops treballen per aconseguir que l’espai sigui cada vegada més còmode i bonic.

Eva Jolis

Disseny i Imatge


La Eva és la creadora de la imatge del Minipop i te mil idees i propostes per a cada edició. Dissenyadora gràfica, fanàtica del collage en dues edicions s'ha convertit en una peça clau del engrenatge del festival i és que la seva vitalitat i somriure s'emcomanen.

Ivet Batet

Premsa


La Ivet és periodista i la nostra cap de comunicació. Ella es la responsable de fer conèixer el festival arreu, d’explicar-nos cadascun dels detalls, d’innundar les xarxes socials amb notícies minipoperes i és sobretot la millor professional de comunicació del mon.

Laia Marín

Coordinadora de Tallers


Ja fa set edicions que la Laia coordina els tallers del festival, una irreductible i peça fonamental de l'engrenatge minipopero. Comunicadora, fotògrafa, inquieta i creativa. We love her!

Nuria Arlandes

Xarxa Minipop


La Núria és la responsable de la Xarxa Minipop i s’ha convertit en una peça clau. Cada any troba més mecenes i patrocinadors que ens ajuden a fer gran el festival, i és que te molt de palique ;-)) A banda és una de les irreductibles de les trobades vinipoperes dels dijous, això que no li agrada el vi.

Carme Rodríguez

Venda anticipada


La Carme és energia al mil per mil, rialles, abraçades i tardes que acaben en nit o matins que acaben en tardes tot xerrant i rient. Comparteix amb Tecletes el projecte de “la begudeta” i al Minipop és la nostra coordinadora de guixetes, responsable de venda anticipada i assistent de producció col·laborant en tot allò que fa falta a la Núria i l’Aida.

Maruxa Roel

Espai nadó


La Maruxa és una gallega "dicharachera" plena d'energia i trempera que s'encarrega de desengreixar qualsevol imprevist que ens cau a sobre. La seva formula secreta s'amaga en el seu somriure i la seva empenta a prova de bombes.

Anabel Gonzalez

Minicrafts


L’Anabel ha format part de l’equip Minipop des de la primera edició. L’haureu vist al Minibar, a l’Espai Nadó de Tecletes, fent torns a la taquilla, posant polseres a l’entrada o coordinant la fira Minicrafts. I és que és una tot terreny. Amb tot aquest bagatg és normal que hagi acabat siguent la coordinadora de producció del festival. I és que ningú millor que ella el coneix des de totes les seves vessants.

Javi Palmero

Minibar


Energia incombustible, gran sentit de l’humor (al seu costat és impossible estar enfadat) i incondicional del Minipop des del primer dia. És el nostre home de confiança a la barra del festival. L’identificareu molt fàcilment, segueix mantenint el mateix somriure que a la foto.

Alba Català

Minibar


L’Alba és juntament amb el Javi la cara del Minibar, així que segur que tots en un moment o altre tracteu amb ella. Professional i súper treballadora segur que l‘heu vist organitzant algun altre sarau. I és que l’Alba no para, és un xut de vitalitat i energia.

Lluïsa Marin

Coordinadora Voluntaris


La Lluïsa és la coordinació de tot l’equip de voluntaris, la que ens cuida i mima durant els tres dies de festival, la que ens fa una abraçada renovadora en moments de nervis. I la que organitza torns i horaris vetllant perquè tots podem gaudir del festival.

Gloria Alcaraz

Coordinadora Voluntaris


L'altra meitat de l'equip de coordinació de voluntaris, la Gloria ens acompanya des de la primera ecició del festival. Mirant sempre que no ens falti res il·luminant-nos amb aquest somriure tan dolç.

Núria Calvó

Stand Minipop


Entusiasta de mena i apassionada per la música. Us la trobareu a tots els saraus culturals . I és clar, no es podia predre el Minipop. El primer any com a espectadora, i des de la segona edició formant part de l'equip. Som un equip afortunat ;-)

Marta Francisco

Espai nadó


La Marta és energia positiva i capacitat de treball màxima. Una de les ànimes de Tecletes i de l'Espai Nadó, és un dels tresors que formen part de l'equip Minipop des dels seus inicis.