Coneix-nos

L'equip de Minipop

Núria Serrano

Direcció


La Núria és l’ànima del festival. Dins el seu cap i de manera caòtica la majoria de les vegades va teixint la programació del Minipop, imaginant-se els nous espais i activitats. I és ella mateixa és defineix com un cul de mal seient.

Lluís Gavaldà

Programació musical


En Lluís és el nostre programador musical, l’encarregat de fer-nos descobrir cada any noves veus i grups i el nostre millor ambaixador. I és que el Minipop a casa seva és més que un festival, és una filosofia de vida.

Anabel Gonzalez

Minicrafts


A l'Annabel l'heu vist al Minibar, a l’Espai Nadó, fent torns a la taquilla, posant polseres o coordinant la fira Minicrafts. I és que és una tot terreny. Amb tot aquest bagatg és normal que hagi acabat siguent la coordinadora de producció del festival.

Pere Socías

Instal·lació


Arquitecte i responsable de la instal·lació, ha omplert de color el recinte i ens ha inundat amb el seu optimisme i vitalitat. Juntament amb el seu equip d’arquipops treballen per aconseguir que l’espai sigui cada vegada més còmode i bonic.

Eva Jolis

Disseny i Imatge


La Eva és la creadora de la imatge del Minipop i te mil idees i propostes per a cada edició. Dissenyadora gràfica, fanàtica del collage és una peça clau del engrenatge del festival i és que la seva vitalitat i somriure s'emcomanen.

Ivet Batet

Premsa


La Ivet és periodista i la nostra cap de comunicació. Ella es la responsable de fer conèixer el festival arreu, d’explicar-nos cadascun dels detalls, d’innundar les xarxes socials amb notícies minipoperes i és sobretot la millor professional de comunicació del mon.

Laia Marín

Coordinadora de Tallers


Ja fa set edicions que la Laia coordina els tallers del festival, una irreductible i peça fonamental de l'engrenatge minipopero. Comunicadora, fotògrafa, inquieta i creativa. We love poppy ;-)

Maruxa Roel

Espai nadó


La Maruxa és una gallega "dicharachera" plena d'energia i trempera que s'encarrega de desengreixar qualsevol imprevist que ens cau a sobre. La seva formula secreta s'amaga en el seu somriure i la seva empenta a prova de bombes.

Nuria Arlandes

Xarxa Minipop


La Núria és la responsable de la Xarxa Minipop . Cada any troba més mecenes i patrocinadors que ens ajuden a fer gran el festival, i és que te molt de palique ;-)) A banda és una de les irreductibles de les trobades vinipoperes dels dijous, això que no li agrada el vi.

Carme Rodríguez

Entrades


La Carme és energia al mil per mil, rialles, abraçades i tardes que acaben en nit o matins que acaben en tardes tot xerrant i rient. És la nostra coordinadora de taquilles responsable de venda anticipada i assistent de producció col·laborant en tot allò que fa falta.

Lluïsa Marin

Coordinadora Voluntaris


La Lluïsa és la coordinació de tot l’equip de voluntaris, la que ens cuida i mima durant els tres dies de festival, la que ens fa una abraçada renovadora en moments de nervis. I la que organitza torns i horaris vetllant perquè tots podem gaudir del festival.

Gloria Alcaraz

Coordinadora Voluntaris


L'altra meitat de l'equip de coordinació de voluntaris, la Gloria ens acompanya des de la primera ecició del festival. Mirant sempre que no ens falti res il·luminant-nos amb aquest somriure tan dolç.

Núria Calvó

Stand Minipop


Entusiasta de mena i apassionada per la música. Us la trobareu a tots els saraus culturals . I és clar, no es podia predre el Minipop. El primer any com a espectadora, i des de la segona edició formant part de l'equip. Som un equip afortunat ;-)

Marta Francisco

Espai nadó


La Marta és energia positiva i capacitat de treball màxima. Una de les ànimes de Tecletes i de l'Espai Nadó, és un dels tresors que formen part de l'equip Minipop des dels seus inicis.