Us convidem a conèixer la família Mini a Oliva Motor

El Minipop convida als adults a gaudir més directament de l’Espai Tallers
16 maig, 2017
CaixaForum s’instal·la al Minipop durant els tres dies
17 maig, 2017
Mostrar tot

Us convidem a conèixer la família Mini a Oliva Motor

Va ser un fletxasso! Mini i Minipop ens vam conèixer al cinquè festival i de seguida vam entendre que estàvem fets un per l’altre. Des de llavors hem  compartit experiències inoblidables com aquell refugi de l’any passat o aquella súper festa al concessionari Oliva Motor amb tot l’equip i els voluntaris. Hem escrit lletres de cançons, hem cantat amb la música a tot volum, ens hem regalat bosses i caps de setmana romàntics, ens hem retratat junts al photocall, hem fet quilòmetres gaudint de camins plens d’aventures.

Però això nostre no seria res sense tots els que ens acompanyeu en aquest viatge. I per celebrar-ho i donar-vos les gràcies us convidem a entrar a la família Mini amb una oferta molt especial del concessionari Oliva Motor Gavarres de Tarragona (carrer Josep Maria Folch i Torres, 2), que ha rebut el premi al Millor Concesssionari Mini 2016. Si presenteu la vostra entrada del Minipop us podreu beneficiar d’un descompte que ni us imagineu. A més, us regalaran l’assegurança del cotxe a tot risc amb franquícia durant el primer any. La promoció és vàlida fins el 31 de juliol del 2017.

A nosaltres ens encanta tota la família però n’hi ha un que ens té el cor robat i que estarà encantat de conèixer-vos. Demaneu que us presentin el nou Mini Countryman. És més còmode i més versàtil, amb espai per a 5 persones i un esperit molt aventurer. Els seus motors i les seves poderoses qualitats tot terreny us portaran per terrenys intransitables i us faran viure noves sensacions. No espereu més i aneu a provar-lo!